Vasiljević predstavljen: Dominantan sam u skoku, igram odlično nogama

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 16:30

“Za početak želim da budem broj dva”, poručio doskorašnji čuvar mreže Radnika

Potpisao je krajem prošle nedelje, ali sada je zvanično predstavljen kao Zvezdino pojačanje. Doskorašnjeg golmana Radnika Nikolu Vasiljevića čeka paklena konkurenciju u Milanu Borjanu i Zoranu Popoviću, ali stasiti momak je tokom karijere srušio mnoge barijere.

U Zvezdu je stigao kao reprezentativac Srbije.
On je skrenuo pažnju na sebe poslednjih sezona. Pratili smo ga i odlučili da ga dovedemo u Zvezdu. Nikola ima odlične golmanske predispozicije i talenat, igra dobro nogama. Prema procenama ljudi iz kluba, koji se bave golmanima, ima mogućnost da  dalje napreduje. Još tokom prošle sezone smo odlučili da ga dovedemo. Zimus smo imali razgovore, ali transfer je sada realizovan”, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Izabrane vesti

Postoji mogućnost da Vasiljević do kraja prelaznog roka ode negde na pozajmicu. Sve zavisi od  toga hoće li na Marakani ostati Borjan i Popović.
Videćemo u toku leta šta će se desiti. Razgovarao sam za Dušanom Gašićem. Bilo bi dobro da nastavi da brani u kontinuitetu, ali ovde može da napreduje kroz rad.”

Nije Vasiljević bio previše rečit. Ali je rekao da za početak ima ambiciju da bude drugi golman.
Moraću strpljivo da sačekam šansu. Trenutno je jaka konkurencija Nadam se da ću se izboriti da prvo budem drugi golman, pa kada dođe vreme da stanem na gol. Dominantan sam u skoku i igram dobro nogama”, rekao je Vasiljević.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara