Vatromet od meča u Moskvi - sedam golova, dva autogola... Spartak spretniji od Džerardovog Rendžersa uz dvominutni preokret (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 20:50

Domaći tim je tri puta gubio, a na kraju slavio s 4:3… Sevilja dobila 3:2 na gostovanju Ahisaru posle rolerkostera

Ako ste odlučili da provedete četvrtak veče gledajući Ligu Evrope, onda ste definitivno učinili dobru stvar gledajući duel između Spartak iz Moskve i Rendžersa koji je završen pobedom ruskog tima 4:3 (2:3).

Za 59 minuta igre viđeno je sedam pogodaka. Spartak je gubio tri puta. Tim Stivena Džerarda je tri puta vodio, dolazio u prednost, ali nikako nije uspevao da je zadrži.

Izabrane vesti

Bio je to standardan ostrvski fudbal, sa dugačkim loptama na štopere Spartaka koji se kod tih reakcija nisu najbolje snalazili.

Već prvi gol je najavio ludilo. Igrao se peti minut kada je Roman Jeremenko postigao autogol posle kornera. Malgareho je izjednačio u 22. minutu, a Kandeias ponovo doveo Rendžers u prednost od 2:1. Na 2:2 se došlo već u 35. minutu, a sada je Rendžers skrivio autogol, tačnije učinio je to Goldson. Da Rendžers ode na poluvreme s prednošću pobrinuo se Midlton četiri minuta pred kraj poluvremena.

Ali, onda je u nastavku Spartak uključio sva četiri točka i za dva minuta došao u prednost. Adrijano je prvi pogodio u 58. minutu, a minut kasnije Hani je doneo 4:3 na semafor Atkritije Arene u Moksvi.

Pravi vatromet od golova, od utakmice. Svakih 10 minuta nešto se događalo, a najčešće je to bio gol.  Sa jedne ili druge strane.

Sa ovom pobedom Spartak je došao do petog boda, koliko ima i drugoplasirani Rendžers koji je večeras doživeo prvi poraz u Ligi Evrope ove sezone. Možda je škotski tim to mogao da izbegne, ali ga je i stativa u nadoknadi u tome sprečila.

Od preostalih utakmica treba dodati i da su dva španska predstavnika umalo imala dva nerešena meča u gostima, iako su bili favoriti. Na kraju se Sevilja izvukla u samom finišu.

Taj tim je dobio 2:3 na gostovanju Ahisaru! Iako je vodila s 2:0 sve do 52. minutu, morala je Sevilja dobro da se pomuči. Strelci su bili Nolito i Murijel za dobro otvaranje utakmice. Ipak, Ahisar je prvi smanjio preko Manua, potom je domaćin dobio penal, a Gomez isključenje pa je Sevilja ostala s igračem manje.

Iako je Vural promašio penal, Ajik je u 78. ipak dao gol za Ahisar i tako smo došli do 2:2 sa igračem više za domaćina. Da sve dostigne vrhunac "potrudio se" penal za goste i gol Evera Banege u 87. minutu iz penala za 2:3. Za domaćina je čitav meč branio Milan Lukač

Viljareal je gostovao Rapidu u Beču i igrao samo 0:0. Može se to smatrati kiksom, ali je situacija u grupi G veoma komplikovana. Žuta Podmornica je prva sa šest bodova, po pet imaju Rendžers i Spartak, a Rapid je poslednji sa četiri boda. 

Kiksnuo je na neki način i Bešiktaš koji je do samog kraja vodio protiv Genka s 0:1 posle gola Rikarda Kvarežme, da bi belgijski tim izvukao remi preko Bergea u 87. minutu.

 


tagovi

Stiven Džerard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara