Vazura: Pokradeni smo! Ovo u životu nisam video...

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.09.18. | 09:33

Eto šta je sve potrebno da bi Zvezda osvojila bod...

Bes i razočarenje u Partizanu ne jenjavaju. Vldimir Stojković je, najblaže rečeno, svojim izjavama započeo veliku polemiku u javnosti, nastavio Mitar Mrkela, a evo dobili smo i prve reakcije iz uprave crno-belih. 

Očekivano, Miloš Vazura nije imao razumevanja za odluku sudija da u 73. minutu priznaju sporan gol Ričmonda Boaćija...
"Partizan je pokraden! Ovo u životu nisam video! Sudija je došao s namerom da nas pokrade... Zašto nije odmah pokazao na centar, nego posle 10 sekundi?! Gde ima da se posle 10 sekundi svira gol?! Ako je bio siguran da prešla liniju, šta je čekao", započeo je agresivno svoje izlaganje generalni direktor Partizana govoreći za Informer, pa onda malo spustio loptu: "Igrali smo duplo bolje, Zvezda nije imala šut u okvir gola. Ponavlja se ono što se dogodilo pre dve godine, kad su dali gol nakon što je lopta izašla u gol-aut. Sad im je priznat nepostojeći gol. Očigledno da je Zvezdin potrebna pomoć sudija kad god se Partizan približi i pripreti da može nešto da napravi. Arbitri odmah reaguju i sprečavaju nas. Čestitam Zvezdi, uspela je da izvuče remi. Želim joj sve najbolje u daljem toku prvenstva. Mi nastavljamo našu borbu za titulu. Cela Srbija je videla da je Partizan bio bolji. Ko drugačije kaže - laže". 

Izabrane vesti

Vazura nije želeo mnogo o samoj igri. Na pitanje što crno-beli nisu vodili sa dva ili tri gola razlike na poluvremenu, kazao je:
"Igrali smo odlično. Vodili sa 1:0... Zvezda nije prešla centar. Sve čestitke treneru Mirkoviću i igračima na borbenosti. Sad shvataju kako izgleda boriti se u ovakvim okolnostima. Eto šta je sve potrebno da bi Zvezda osvojila bod", rezignirano je u izjavi za Sportski žurnal konstatovao Vazura.   


tagovi

Miloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara