Vazura potvrdio: Marković ide u Olimpijakos, dolaze dvojica stranaca

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.19. | 18:20

Početkom sledeće sedmice stižu još dvojica igrača, Rikardo dobio još dve ponude

Delovalo je u jednom trenutku da će Strahinja Pavlović prvi ovog leta napuniti kasu Partizana, potom ga je na pol-poziciji pretekao Rikardo Gomeš, međutim, kako sad stvari stoje premijerni novac u Humsku 1 će se sliti od – Svetozara Markovića.

Mladi štoper, definitivno, ide u Olimpijakos.

Izabrane vesti

Pregovori na relaciji Atina – Beograd, započeti još tokom zime, privode se poslednjih dana kraju i ako ne bude veleobrta u poslednji čas, a prelazni rokovi su nas naučili da je svašta moguće, 19-godišnji defanzivac će postati novi stanovnik Pireja.

Promena plana: Musa i Đerlek idu na pripreme Partizana, tu je i Ostojić

Genčler prodao Šćekića Partizanu, a sada ga želi nazad

Informaciju je MOZZART Sportu potvrdio Miloš Vazura, generalni direktor Partizana:
Veoma smo blizu realizacije. Ostalo je da definišemo još samo detalje, ali Sveta verovatno ide u Olimpijakos“.

Cena je poznata. Baš ona o kojoj smo pisali tokom srede.
Razmenili smo mejlove sa Grcima na ponudu vrednu 1.500.000 evra“, dodao je Vazura.

Da se posao primiče kraju svedoči i informacija da su ljudi koji zastupaju Svetozara Markovića tokom četvrtka boravili u Atini i pokušali da ugovore lične uslove saradnje sa Olimpijakosom. Prva runda razgovora je obavljena i kad već ovako dobro ide na relaciji klub-klub, očekuje se da u narednih dana i igrač dobije traženo, pa da se posle okončanja obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije priključi novim saigračima.

Marković je za prvi tim Partizana odigrao tačno 50 utakmica, dao je četiri gola, dok je za jedan asistirao.  Na taj način Svetozar nastavlja tradiciju dobrih poslovnih odnosa crno-belih i Olimpijakosa, osvajač Kupa Srbije Grcima je u poslednjoj deceniji prodao Ljubomira Fejsu, Marka Šćepovića, Marka Jankovića i Uroša Đurđevića, a kroz različite aranžmane dovodio Petra Grbića, Marka Jankovića i Sašu Zdjelara.

U međuvremenu, sprema se za odlazak još jedan Partizanov prvotimac. U pitanju je Rikardo Gomeš, prvi strelac tima iz minule sezone.
Al Sarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je, zaista, najozbiljnija u ovom trenutku. Imamo zvaničnu ponudu, pregovaramo, ali javila su se u međuvremenu još dva kluba. U svakom slučaju, neće se njegova prodaja desiti tako brzo, bar ne u narednih sedam, osam dana“, dodao je Vazura.

Deo novca dobijenog od ovih i već viđenog dogovora sa Juventusom oko prodaje Strahinje Pavlovića trebalo bi da bude uložen u dovođenje novih igrača i to u Humskoj 1 ne kriju.
Do sledećeg ponedeljka ili utorka očekujemo dva potpisa u ofanzivnom delu tima. Naravno, u pitanju su stranci i jedva čekamo da ih predstavimo kao nova pojačanja Partizana“, dodao je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara