Vazura: Stojke nije na prodaju, ovog leta priliv 5.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.07.18. | 09:13

Verujem da će ove godine biti za nijansu lakše da se osvoji titula, poručio generalni direktor crno-belih

Ne znam da li ću i dalje nastaviti da igram u Srbiji. Za mene sad počinje prelazni rok i mislim da ću promeniti sredinu. Ovako je pre samo tri-četiri dana za nemački Kiker govorio Vladimir Stojković, najbolji srpski golman, nagovestivši da će ovog leta napustiti redove Partizana. Ali generalni direktor kluba iz Humske - Miloš Vazura, koji se pridružio ekipi na pripremama u Sloveniji, poručio je da od tog posla neće biti ništa.  

Vazura je potvrdio da su crno-beli napravili takozvanu transfer listu, međutim podvukao je da se na njoj ne nalazi Stojkovićevo ime. Takođe, naveo je i ko još sigurno nema dozvolu da napusti Partizan u ovom prelaznom roku. 
"Stojke nije na prodaju. Ima igrača koji jesu i koji nisu. On nije na prodaju niti želimo da pričamo na tu temu. Dobio je slobodno zbog Svetskog prvenstva i u Beogradu će se normalno priključiti radu ekipe. Uz njega, na prodaju nisu sigurno Zdjelar, Đerlek i Marković", poručio je Vazura, a prenose Večernje novosti

Izabrane vesti

On se dotakao i statusa dvojice igrača koji su bili na pozajmici u redovima crno-belih - Danila Pantića i Nemanje Antonova
"Za Antonova smo poslali ponudu, čekamo odgovor. Nadam se da će u narednih nekoliko dana to biti rešeno pozitivno. Za Pantića imamo papir iz Čelsija u kojem su nas obavestili da žele da ga ostave kod nas. Mi želimo da stavimo otkupnu klauzulu, možda čak i da ga otkupimo odmah. On ostaje u Partizanu, to je najvažnije".

Ono na čemu se u Humskoj radi jesu i odlasci. Vazura priznaje da budžet ne može da se obezbedi bez novca od prodaje igrače, zato...
"Ne znam tačno koliko bismo sredstava mogli da obezbedimo od prodaje ovog leta... Nadam se da će priliv biti bar 5.000.000 evra. Sve je otvoreno, svaki dan se pregovara za Tavambu i Ožegovića, za Marka Jankovića smo imali neadekvatne ponude iz Francuske, Turske i Italije, pa smo ih odbili".

U grupu igrača koji su na prodaju spada i iskusni Zoran Tošić...
"Ne postoji još ništa konkretno, on za sada ostaje naš igrač. Važna je i njegova želja, neće tu biti nikakvih problema".

Na kraju razgovora sa novinarima u Ptuju generalni direktor crno-belih ponovio je koji su primarni ciljevi ove sezone i istrakao još jednu nadu:
"Verujem da će ove godine biti za nijansu lakše da se osvoji titula. Promene u sudijskoj komisiji pokazuju da nije bilo dobro i nadam se da će sada sve izgledati bolje. Takođe očekujem da će naš predlog o uvođenju VAR-a biti podržan, na njemu ćemo i dalje insistirati", zaključio je Miloš Vazura.

Foto: MN Press


tagovi

Miloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara