Veliki srpski klub nudi 200.000 evra za ruskog bombardera iz Dinama!

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 17:23

Zvezda ili Partizan?

Veliki srpski klub spreman je da plati 200.000 evra za ruskog ofanzivca Artjoma Kuliševa!

To tvrdi Andrej Orlov, direktor ruskog drugoligaša Dinama iz Sankt Peterburga.
„Jedan od top srpskih klubova, a nije Čukarički, želi da kupi Artjoma Kuliševa i za njega je spreman da izdvoji 15.000.000 rublji (200.000 evra op.a.) plus bonuse ako igrač pomogne u ostvarivanju zacrtanih timskih ciljeva“, otkrio je Andrej Orlov za ruske medije.  

Izabrane vesti

Dinamo iz Sankt Peterburga je drugoligaš koji ima potpisanu poslovnu saradnju sa Čukaričkim i zato je Orlov odmah iz priče isključio prvoligaša sa Banovog brda. Prostim sistemom eliminacije, u igri ostaju Crvena zvezda i Partizan kao jedini srpski klubovi za koje može da se kaže da su top. Pogotovo ako se uzme u obzir finansijska i sportska kriza u Vojvodini koja je sve manje konkurentna na fudbalskom tržištu.

Kulišov o kojem je reč je najbolji igrač Dinama i za njega trenutno postoji interesovanje dva ruska kluba. U pitanju su Ural i povratnik u Premijer ligu elitu Orenburg. Kulišev je ove sezone postigao 16 golova i zabeležio sedam asistencija na 36 utakmica. To mu je bilo dovoljno da završi sezonu kao prvi strelac lige koja je poznata kao „tvrda“ za golgetere i gde se samo jednom u prethodnih pet sezona desilo da igrač prebaci granicu od 20 golova u sezoni.

Rus ima 24 godine, igra kao desno krilo, ali po potrebi može da bude i napadač, ofanzivni vezista, pa čak i levo krilo. Ponikao je u Rostovu posle kojeg je igrao na pozajmicama u Vitjazu i Dinamu iz Sankt Peterburga koji ga je i otkupio 2016. godine.

Dobrim igrama je skrenuo pažnju velikog kluba iz Srbije... Kojeg?

(FOTO: www.fcdynamospb.ru)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Artjom Kulišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara