Veliki sunovrat Džeksona Martineza! Uzima ga portugalski anonimus...

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 19:59

Najslabiji tim Primeire dobija spektakularno pojačanje

Svašta je prošao Džekson Martinez u poslednje tri godine. Od toga da bude jedan od najtraženijih napadača Evrope, preko selidbe u Kinu i strahovitog nestanka s fudbalske mape do, sve je izvesnije potvrde velikog sunovrata i transfera u - Portimonense! 

Da, dobro ste pročitali. Momak oko kojeg su se nekada otimali najveći evropski klubovi karijeru će najverovatnije nastaviti u redovima poslednjeplasiranog tima portugalskog šampionata! Verujte, ljudi u klubu i navijači su u transu. Ono što je najluđe u svemu jeste da je Portimonense danas u toku dana predstavio čak pet pojačanja! Na pozajmice su stigli Paulinjo Boja, Lukas Fernandez, Žoao Karlos, Žubal i Luiz Enrike.

Izabrane vesti

Portugalska štampa „gori“ i najavljuje spektakularno pojačanje u tim koji je dosad osvojio samo jedan bod i postigao dva gola... A nekada je žario i palio Evropom i kao fudbaler Porta bio pravi naslednik Radamela Falkaoa, Hulka i ostalih strašnih golgetera koje je Porto imao. Svojevremeno je u dresu Zmajeva ubeležio 96 golova na 136 utakmica, pre nego što je otišao u Atletiko Madrid i postao veliki – ćorak!

Zbog toga je spas potražio u Kini, Guangdžou Evergrande je za njega dao ogroman novac (42.500.000 evra), ali ni tamo se nije proslavio. Skolari ga je brzo preselio u rezerve, a uprkos tome „kapljala“ mu je godišnja plata od 12.500.000 evra. Bio je najavljivan kao potencijalno pojačanje lisabonskog Sportinga, a sada će verovatno završiti u Portimonenseu...

Kakav sunovrat nekada rasnog strelca...

Foto: Action Images


tagovi

Džekson MartinezLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara