Veliki Zvezdin posao: Borjan potpisuje do 2023!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.02.19. | 18:11

„Sve smo se dogovorili“, rekao Zvezdan Terzić

(od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Prva runda pregovora nije dala rezultat, ali navijači Crvene zvezde mogu da odahnu! Milan Borjan će čuvati gol srpskog šampiona i u bližoj budućnosti.

Izabrane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da klub postigao dogovor sa reprezentativcem Kanade oko produženja ugovora. Po povratku Zvezdine ekspedicije u Srbiju Borjan će parafirati novi ugovor sa crveno-belima koji će važiti do 2023. godine...

„Sve je dogovoreno, odmah po dolasku u Beograd idemo kod notara. Sve smo se dogovorili sa Borjanom, srećan je što ostaje u Zvezdi. On je zadovoljan, mi smo zadovoljni. Nema izlazne klauzule“, rekao je Zvezdan Terzić.

Takođe, on je dodao da sjajni čuvar mreže neće imati izlaznu klauzulu koja je bila tačka sporenja u prvoj rundi pregovora... Sigurno je da je Borjan po slovu novog ugovora dobiti povišicu. Nezvanično, on bi trebalo da ima mesečna primanja od 40.000 evra.

Nema sumnje da je iskusni golman zaslužio da ima status plćenijih igrača. Vanerijske partije je pružao tokom učešća u Ligi šampiona.

Takođe, Zvezdan Terzić je otkrio da jedan od ljubimaca navijača namerava da u Zvezdi završi karijeru.
"On je sada potpunosti koncentrisan na klub, nema više ambicije da ide u inostranstvo i završiće karijeru u Crvenoj zvezdi", dodao je Terzić.

Crvena zvezda je već produžila ugovore sa Pavkovom, Savićem, Filipom Stojkovićem, a sada je postignut dogovor sa Milanom Borjanom. Na taj način srpski šampion je već počeo da udara temelje tima za naredne evropske kvalifikacije.


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara