Velšani i ne pomišljaju na predaju: Uz malo sreće, sa golom ili dva...

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.19. | 13:27

Svesni razlike u kvalitetu, ali bez bele zastave

Poraz nije opcija o kojoj se razmišlja u taboru Konahsa. A i zašto bi, kada je velški tim pre samo dve nedelje poraz iz prvog meča na svom terenu pretvorio u pobedu za prolaz dalje na stadionu Kilmarnoka.

Nadaju se puleni Endija Morisona da bi isto to mogli da naprave i protiv Partizana. Iako nemaju nikakvo pokriće za tu priču, uvereni su da su bili u najmanju ruku ravnopravni sa crno-belima u prvoj utakmici, iako su izgubili sa 1:0.

Izabrane vesti

Napadač Konahsa Majkl Vajld kuje plan kako bi Nomadi mogli da projure preko Topčiderskog brda do 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Šta god da se desi, daćemo sve od sebe. Ako to zrno sreće bude na našoj strani, uz gol ili dva iz naših šansi, napravićemo mnogo problema rivalu. Neću da kažem da smo iz uzdrmali u prvom meču, ali definitivno smo ih naterali da počnu da sumnjaju u sebe“, tvrdi Vajld.

On kaže da je svestan da postoji velika razlika u kvalitetu između dva tima, ali da to ne sprečava Konahs da razmišlja o prolazu.
Nećemo da se zanosimo, moramo da što duže ostanemo u igri, jer smo svesni da postoji ozbiljna razlika u kvalitetu između Konahsa i Partizana. Ali i to pokazuje koliko smo napredovali, jer smo sa terena otišli razočarani što smo izgubili, iako sa golom razlike“.

Upitan za atmosferu, koja će biti neuporedivo vatrenija nego u Rilu, Vajld se nasmejao:
To me više uzbuđuje pred utakmicu, nego sam meč na terenu“!

Revanš u Humskoj igraće se u četvrtak od 21.00, a pobednik će u 3. kolu kvalifikacija ići na boljeg iz duela Olimpija – Malatija (2:2).

Foto: FK Partizan

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara