Vembli u mislima

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.05.18. | 09:16

Roteram je veoma jak na svom stadionu u Južnom Jorkširu

Jedan finalista je poznat, a to je Šruzberi Taun, koji je sa dva minimalca izbacio iz kombinacije nekadašnjeg premijerligaša Čarlton Atletik. A večeras ćemo saznati i ko je drugi putnik za Vembli na čuveno finale Lige 1 za plasman u Čempionšip. 

Bira se između dva Junajteda, Roterama i Skantorpa. Ovaj drugi nije uspeo u prvom meču polufinala da iskoristi prednost domaćeg terena, pošto je meč završen sa po dva gola na obe strane, tako da će ovoga puta imati daleko teži zadatak. Povrh svega, Roteram je slavio na prethodna dva susreta, isključujući prvi polufinalni, tako da je u ozbiljnom problemu. Srećom po Skantorp pošto pravilo gola u gostima ne važi u Engleskoj kada su ovakve situacije u pitanju, tako da mnogo više za prvom utakmicom može da žali zapravo Roteram, pogotovo jer je trijumf prokockao dva minuta pre kraja. 

Izabrane vesti

Domaćin je veoma jak na svom stadionu u Južnom Jorkširu gde je zabeležio pobede na osam od poslednjih 10 susreta u Ligi 1. Čak četiri gola u prvom meču polufinala, po dva na obe strane već su nam najavili i mogući scenario za ovaj susret - hrpu golova. Na to nam ipak ne ukazuje forma Skantorpa na čija četiri poslednja meča u ovom takmičenju su došla od 0-2 pogotka. 

Zanimljivo je istaći i da gost nije doživeo poraz na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, od čega čak na pet nije bilo pobednika. Takođe, na sve te nerešene rezultate nadovezao se i GG. I upravo to nam govori da bi ponovo mogli da vidimo iks, ali i da oba tima daju gol. Pre nego što će biti 3+, jer je ulog ipak veliki. Zato ove srede očekujemo malo ozbiljniju igru, posebno u defanzivi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2131 EN3PF Rotherham - Scunthorpe ki X 3,20
Ukupna kvota3,20

ENGLESKA 3 (PLEJ-OF)

Sreda 
20.45: (2,30) Roteram (3,20) Skantorp (3,25) /prvi meč 2:2/

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images
 


tagovi

Engleska 3sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara