Venger opet okleva, Čelsi kreće u napad: Sad je meta Aron Ramzi

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 11:32

Hoće li još jedan Tobdžija, posle Žirua, preći kod Kontea?

Nema boljeg igrača od proverenog igrača. I pritom jeftinog. A u takav kalup uklapa se Aron Ramzi koji bi u predstojećem prelaznom roku mogao da napusti klub, ne i London, pošto se za reprezentativca Velsa interesuje - Čelsi!

Pod uslovom da ostane na klupi, Antonio Konte će u junu pokušati opet jednim udarcem da ubije dve muve. Da pojača svoj, a oslabi konkurentski tim. Prošlog leta želeo je Aleksa Okslejda Čembrlajna, međutim, engleski reprezenativac je završio u Liverpulu, zimus je doveo Olivijea Žirua za 18.000.000 evra, a sad se ustremio na još jednog fudbalera Arsenala. Zadatak je jasan: Ramzi da oplemeni igru Plavaca, a Arsen Venger da ostane bez opcije na sredini terena.

Izabrane vesti

Britanski mediji u obrazloženju ove vesti podsećaju da Aron Ramzi završetkom aktuelne sezone ulazi u poslednju godinu ugovora, a da novi, uprkos najavama, još nije potpisao. Neizvesno je da li će.
U ovom trenutku nema ništa novo. Mislim da je klub bio zauzet produžetkom ugovora sa drugim igračima“, rekao je Ramzi kad su ga pitali da li ostaje na Emiratima.

Posle deset godina, koliko je prošlo od dolaska iz Kardifa, možda je vreme za rastanak. Iako Ramzi ima šta da ponud. Tek mu je 27. Biće da mu je i potrebna promena, ali..
Arsenal mora da potpiše novi ugovor sa njim i osigura ostanak na dug period. Tobdžije su ponovo sebe dovele u poziciju da im za godinu dana ističe saradnje sa jednim od ključnih igrača“, podseća Čelsijeva legenda Frenk Lampard da je Arsen Venger okelvao sa Aleksisom Sančezom, što mu se na kraju obilo o glavu, dok je Mesut Ozil posle dugih pregovora uspeo da „izboksuje“ jači ugovor nego dosad.

Da li će ostati i bez Ramzija?

FOTO: Action images


tagovi

Aron Remzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara