Verati o meču sa Zvezdom: Na terenu nismo ništa osetili, a nije prvi put da dobijemo sa pet razlike

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 08:13

Italijanski reprezentativac kaže da mu ne deluje realno pisanje uglednog Ekipa

Vezista Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da mu ne deluje realno priča Ekipa o navodnom pokušaju jednog visokog funkcionera Crvene zvezde da uplati čak 5.000.000 evra na ubedljiv poraz srpskog prvaka od Svetaca u drugom kolu Lige šampiona.

Verati je u toj utakmici na Parku prinčeva bio starter i odigrao ju je do kraja. Italijanski reprezentativac je, inače, prvi fudbaler PSŽ-a koji je progovorio o ovoj temi.
"Na terenu se ništa nije osetilo. Ne deluje realno to što se piše u medijima. Odigrali smo veliku utakmicu, a nije prvi put da pobedimo nekog sa pet golova razlike. U stvari, prošle godine smo više puta slavili tako ubedljivo. U svakom slučaju, to nije problem koji nas interesuje”, rekao je Verati za Ekip posle utakmice Lige nacija između Poljske i Italije.

Izabrane vesti

Podsetimo, francuski list je u svom tekstu naveo da su nekoliko dana pre utakmice o celom slučaju obavešteni i predsednik Uefe Aleksandar Čeferin i njegovi najbliži saradnici. Informacija je navodno stigla od doušnika čiji identitet nije objavljen, ali čiji se “pedigre” smatra kredibilnim. Istragu o ovom slučaju pokrenulo je francuskoj tužilaštvo.

Foto: Action images


tagovi

Marko VeratiLekip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara