Veselinović preuzima Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.04.18. | 22:13

Doskorašnji šef struke subotičkog Spartaka na novosadskom Karađorđu

Vojvodina ima novog šefa struke. U pitanju je dosadašnji trener subotičkog Spartaka, Aleksandar Veselinović, koji će novi debi na klupi novosadske Stare dame doživeti narednog vikenda protiv Napretka u Kruševcu, saznaje MOZZART Sport.

Veselinović je na klupi Lala već bio u prošloj sezoni, kada je nakon samo 17 dana rada doneo neopozivu ostavku, navodno, jer nije dozvoljavao da mu se prethodna uprava meša u izbor igrača. Pre toga je predvodio litvansku Suduvu i radio u akademiji ruskog Rostova.

Izabrane vesti

U aktuelnoj sezoni radio je odličan posao u Subotici i beležio vrlo dobre rezultate sa Spartakom, pa je tako skrenuo pažnju fudbalske javnosti na sebe. Subotičani su plej-of dočekali na respektabilnoj petoj poziciji na tabeli.

Sa druge strane, Novosađani su potpuno podbacili, a situaciju nije uspeo da popravi ni Ilija Stolica. Dosadašnji deo sezone okončali su na razočaravajućem osmom mestu, pa je na Veselinoviću da pokuša da popravi situaciju i uključi crveno-bele u borbu za Evropu, ali i postavi dobru osnovu za narednu sezonu, kada će Vojvodina želeti da se vrati u sam vrh srpskog fudbala, uz rame Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Foto: Star Sport


tagovi

Aleksandar Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara