Moris Majkl Abraham i Vladimir Torbica (©Reuters)
Moris Majkl Abraham i Vladimir Torbica (©Reuters)

Vezista iz Tanzanije novi igrač Spartaka: Nadam se golovima, ako ne u ovoj, onda u sledećoj sezoni

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.09.21. | 13:23

Subotičani doveli Morisa Majkla Abrahama

Dobro je Spartak iz Subotice ušao u tekuću sezonu, posle osam utakmica nalazi se na petom mestu superligaškog karavana sa tri pobede, tri remija i dva poraza.

U petak su Plavi golubovi odigrali bez golova u komšijskom derbiju sa drugoplasiranim TSC-om, a dan kasnije na Gradskom stadionu promovisan je novi fudbaler.

Izabrane vesti

Reč je o vezisti iz Tanzanije, Morisu Majklu Abrahamu,

"Radi se o mladom momku, 2003. godište, sa kojim smo potpisali ugovor na četiri godine. I ranije smo imali prilike da se upoznamo sa kvalitetima Morisa, pošto je bio sa nama na zimskim pripremama u Antaliji, a sa omladincima je učestvovao na međunarodnom turniru na Zlatiboru gde se odlično pokazao", objasnio je doskorašnji prvotimac, a sada direktor Spartakove škole fudbala, Vladimir Torbica.

Novi fudbaler Subotičana istakao je da ima iskustvo nastupa za nacionalni tim Tanzanije, kao i da je srećan zbog dolaska u Spartak.

"Dolazim iz Tanzanije, igrao sam za nacionlani tim. Veoma sam srećan što sam došao u Spartak jer je to veliki klub. Očekujem da ću svojim igrama pomoći timu u ostvarivanju svojih ciljeva. Spartak je klub koji daje šansu mladim igračima i mislim da ću u takvom okruženju i ja napredovati. Nadam se da ću iskoristiti svoju šansu kada dobijem priliku i da ću postizati golove, ako ne u ovoj, onda u narednoj sezoni", poručio je Abraham.


tagovi

Vladimir TorbicaSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara