Matijas Soule (Printscreen)
Matijas Soule (Printscreen)

Video Dimarkovu golčinu iz prvog lica, sada je i sam kandidat za Puškaša (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 04:59

Juventusov ofanzivac na pozajmici u Forzinoneu Matijas Soule

Dala je aktuelna sezona Kejnovu bravuru sa centra igrališta pravo u mrežu Darmštata, pre toga i Dimarkovu golčinu Frozinoneu sa oko 50 metera. Tu teledirigovanu loptu koja je Interovog Italijana učinila potencijalnim dobitnikom Puškaš nagrade za najlepši gol sezone iz prvog lice video je supertalentovani Argentinac Matijas Soule.

Soule je letos kao pozajmljeni igrač Juventusa stigao u Frozinone i tako je počeo njegov fudbalski procvat. U timu koji se bori za opstanak u Seriji A, 20-godišnji Argentinac je s pozicije desnog krila postigao 10 golova na 27 utakmica i jasno pokazao želju i kvalitet da konkuriše za veliku minutažu u Juveu naredne sezone. Večeras, tokom prijateljskog meča U23 reprezentacije Argentine i Meksika, Soule je postigao pogodak o kojem će se pričati i koji bi morao da uđe u konkurenciju za gol sezone.

Izabrane vesti

Krenuo je na loptu posle centaršuta kao da će je raspaliti slabijom desnom nogom, a onda u milisekundi improvizovao i prosuo magiju levicom. Licem čak i nije gledao u gol, već mu je pogled bio usmeren ka aut-liniji, a telo bilo postavljeno bočno od mete. Šta reći osim "Svaka čast, majstore"!



tagovi

Matijas SulePuškaš nagrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara