Vladan Milojević: Moramo da promenimo svest! O špicu – neki nam ne bi pomogli

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.07.18. | 13:01

Slavoljub Srnić i Nikola Stoiljković verovatno ne igraju protiv Suduve

Tri utakmice, dve pobede i remi bez primljenog gola. To je saldo sastava Vladana Milojevića u dosadašnjem delu sezone. Zadovoljavajući učinak srpski šampion može da oplemeni trijumfom u duelu protiv litvanske Suduve (utorak, 20.30 Sportklub… Potrebno je samo da Crvena zvezda zasija kao prošle godine. I napravi još jedan korak ka konačnom cilju – plasmanu u grupnu fazu nekog od UEFA takmičenja.

Saznali su na Marakani imena potencijalnih rivala u narednoj rundi, ali poslovično oprezani Vladan Milojević nije želeo da stavlja ražanj, pošto je zec zaglavljen u litvanskoj šumi. To što APEOL sutra ne gostuje na najvećem srpskom stadionu dovoljna je opomena za crveno-bele koji se još traže.
Očekuje nas meč protiv rivala koji nije napravio neko veliko iznenađenje. Reč je o takmičarskom timu, oba meča protiv APOEL-a je igrao na isti način. Trkački je odličan, vidi se da dolaze iz prvenstva. Nalaze se na vrhuncu forme. Sigurno ćemo se pripremiti na pravi način. Oni imaju svoj stil  igre, pokušali su da se nametnu protiv Kiprana. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, bićemo spremniji za sedam dana. Mi se još tražimo, imamo mnogo prostora za napredak. Biće jako teško… Pred punom Marakanom daćemo sve od sebe“, bile su prve reči Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Crveno-beli će sutra juriti trijumf bez primljenog gola. Ovog puta prvo se igra na Marakani, a navijači veruju da će tako biti i u trećem kolu.
Ne utiče to na mene. Mi se shodno ishodu žreba ponašamo. Navijači su stalno sa nama, tako da ne vidim neku prednost. Uopšte ne razmišljam o tome”.

Potanko je objasnio kakvu igru Suduve očekuje. Crveno-belima će biti potrebno mnogo strpljenja.
Oni su ista škola fudbala kao Spartaks, ali pogledajte savremene tendencije. Nema lakih rivala, imaju trenera iz Kazahstana, koji je napravio fizički moćnu ekipu. Suduvu su prežalili prred duel sa ekipom koja ima stravičan budžet. Dakle, ozbiljni su, disciplinovani, prvaci svoje zemlje. Moramo da promenimo svest, samo je na papiru lako. Moraćemo da budemo strpljivi, pametni i mudri“.

Ipak i pored toga mnogo toga će zavisiti od crveno-belih.
Rastemo svaki put, možemo da igramo na mnogo većem nivou. Svi su spremni, vidim da su jako motivisani. Pokušavamo da budemo sve bolji i bolji. Pojedinci teže ulaze u formu, posebno ovi što su imali pauzu. Vredni su, dobro rade,  jako sam srećan što imam takve momke. Iskreno, uvek imam nedoumica. Imaju još mnogo vremena“.

Zvezdin strateg je između redova otkrio da neće računati na Srnića i Stojiljkovića.

Srnić je juče trenirao, videlo se da ima bol. I Stojiljko ulazi u ritam. Oni su zdravstveno ok, ali su imali pauzu. Ovo su jake utakmice“.

O žrebu za naredno kolo i potencijalni duel sa Legijom samo nekoliko reči.
Gledao sam, ali ne bih o tome“

I naravno, govorio je Milojević o potencijalnom pojačanju na poziciji napadača.
Radi se na tome. Trudimo se da ne dovedemo nešto samo da bismo doveli. Mnogo je teško. Opredelite se za jednu opciju, izgubite vreme i onda vidite da od toga nema ništa. Tu su u pitanju klubovi, igrači, agenti… Postoje igrači koje bismo odmah mogli da dovedemo, ali procenili smo da nam ne bi pomogli. Sve su to igre. Na kraju krajeva, imam poverenje u igrače. Nisam opterećen”, zaključio je Zvezdin strateg.

FOTO: Star sport

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara