Vojo Ubiparip ponovo u Subotici

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.12.22. | 13:24

Spartak angažovao iskusnog napadača

Vratio se Vojo Ubiparip tamo gde je pružao najefikasnije partije u Srbiji. Nova/stara adresa iskusnog napadača je Subotica, pošto je 34-godišnji špic potpisao ugovor sa Spartak Ždrepčevom krvi.

Na Gradski stadion je stigao posle vremena provedenog u Kragujevcu, gde je od januara ove godine branio boje Radničkog. Najpre je proletos bio deo ekipe koja je pod vođstvom Nenada Lalatovića osigurala opstanak u Mozzart Bet Superligi (bez pogotka), ali mu se status drastično promenio u aktulenoj sezoni, u poslednje vreme uglavnom je bio rezerva i posle samo jednog gola za klub sa stadiona „Čika Dača“ bilo je jasno da će promeniti sredinu.

Izabrane vesti

Kako u Subotici dobro pamte šta je sve za njih nekad činio došlo je do obnove saradnje Voje Ubiparipa i Spartaka. Ranije je bila plodonosna, jer je postigao 23 gola na 69 utakmica, pre nego što se oprobao u Lehu, Gurnjiku (Poljska), Vašašu (Mađarska), Zeljezničaru, Tuzla Sitiju (Bosna i Hercegovina).

Ranije je igrao za Vojvodinu, novosadski Proleter, čačanski Borac i ČSK iz Čelareva. Prvu priluku da pokaže koliko može u dresu Spartaka imaće Ubiparip 4. februara kad u Subotici, na početku prolećnog dela sezone Mozzart Bet Superlige bude gostovao Čukarički.


tagovi

Spartak SuboticaVojo UbiparipMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara