Vojvodina kupila najboljeg igrača Radničkog za 6.000.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.18. | 19:21

Na Čair stiglo najavljeno pojačanje iz inostranstva...

Iskusni ofanzivni vezista Lazar Arsić (26) novo je pojačanje Vojvodine! U srpskom fudbalu nije baš uobičajeno da klubovi izlaze u javnost s vrednostima transfera, ali ovoga puta na Čairu nisu želeli ništa da kriju. Kako su Nišlije saopštile Vojvodina je na konto obeštećenja morala da uplati 6.000.000 dinara (nešto više od 50.000 evra) i biće dužna da Radničkom isplati 20 odsto od naredne prodaje.

Arsić je bio jedan od najbolje ocenjenih igrača prvog dela šampionata (uz Pešića, Boaćija i Pavkova), postigao je sedam pogodaka i bio udarna snaga Reala sa Nišave, međutim kako mu je ugovor isticao kroz tri meseca, Radnički je pronašao računicu da je bolje prodati ga. Lazar Arsić stigao je na Čair u leto 2016. iz surduličkog Radnika. Pre toga nastupao je u Grčkoj i Mađarskoj, igrao i za kragujevački Radnički, kao i za Obilić iz rodnog Beograda.  

Izabrane vesti

U istom danu kada je klub napustio Arsić, u Niš je stiglo najavljeno pojačanje iz inostranstva, bivši igrač upravo Vojvodine. Radi se o proverenom krilnom napadaču Aleksandru Stanisavljeviću koji je do prošlog meseca igrao u Grčkoj...

(foto: MN Press)


tagovi

Lazar ArsićAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara