Foto: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina počela pripreme: Među 40 igrača i doskorašnji kapiten Rada

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.06.21. | 13:03

Đorđević odradio prvi trening sa novim timom

Fudbaleri Vojvodine krenuli su sa pripremama za novu sezonu, a prozivci koju je organizovao Slavoljub Đorđević u SC "Vujadin Boškov" prisustvovalo je 40 igrača.

Novi šef struke Novosađana poželeo je igračima uspešnu sezonu i podvukao da je ključ uspeha disciplina.

Izabrane vesti

"Pravilo je jako prosto – malo ćemo da pričamo, više ćemo da radimo. Ja imam svoja pravila, meni je disciplina sve. Ćutimo, radimo, borimo se, to ja tražim od vas, to od mene traži klub. Niko nije iznad kluba, nijedan igrač, ni trener ni stručni štab. Bitan je samo teren i da ostvarimo ciljeve koje ćemo danas odrediti. Za sve što mogu da budem tu, moj telefon će za vas biti dostupan 24 časa", zaključio je Đorđević uoči prvog treninga

Ambicije uoči novih izazova istakao je i predsednik Dragoljub Samardžić.

"Naša nova politika je mladost i očuvanje standarda, rezultata i ugleda kluba. Srećni smo što imam mladost ispred nas, a na vama je da to naše veliko poverenje opravdate i da se zajedno radujemo novim uspesima. Novog šefa struke i novog sportskog direktora jednoglasno je izabrao Upravni odbor, imaju našu maksimalnu podršku, a molimo i vas da zajedno sa njima radite i da rezultate i formu uskladite sa željama i ambicijama kluba", rekao je Samardžić.

Stručni štab Vojvodine na prvom treningu je imao na raspolaganju 40 igrača. Konkurenciju su zaoštrili biseri iz omladinske škole, ali i poznato superligaško lice Aleksandar Busnić, doskorašnji kapiten Rada.

Spisak igrača na početku priprema za sezonu 2021/22: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Marko Bjeković, Mladen Devetak, Stefan Đorđević, Vladimir Kovačević, Igor Jeličić, Lazar Stojsavljević, Marko Luković, Nikola Mirić, Luka Kljajić, Aleksandar Busnić, Novica Maksimović, Veljko Simić, Mirko Topić, Bogdan Mladenović, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Mihajlo Nešković, Nemanja Čović, Aleksandar Mesarović, Vukašin Bogdanović, Momčilo Mrkaić, Nikola Pavlica, Ranko Puškić, Stefan Dražić, Marko Mandić, Đorđe Pantelić, Veljko Jelenković, Veljko Bogdanović, Nemanja Ivanović, Matvej Martinkevič, Petar Pavlićević, Dragan Kokanović, Milan Vidakov i Nebo Junior.

Podsetimo, Vojvodina je prethodnu sezonu završila na četvrtoj poziciji te je izborila mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Novosađani će internacionalni put krenuti od drugog kola, kao nosioci.


tagovi

FK VojvodinaSlavoljub ĐorđevićAleksandar Busnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara