Vojvodina pravi grom tim: Želja Gojko Kačar!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 09:19

Čini se da Novosađani žele da naprave konkurentan tim

Sezona za nama bila je za zaborav, ali po glasinama koje stižu iz Novog Sada Vojvodina namerava da napravi konkurentan tim za izlazak na evropsku scenu. Na stranicama našeg portala čitali ste da bi Nemanja Milojević mogao da postane prvo pojačanje Stare Dame u letnjem prelaznom roku. Međutim, prema pisanju Sportskoг Žurnala aktuelno rukovodstvo Vojvodine želi da do stanja ekstaze dovode navijače i u klub vrati nekadašnjeg kapitena Gojka Kačara.

Izabrane vesti

Žurnal piše da je nekadašnji reprezentativac Srbije i član Herte jedan od prvih pikova Vojvodine. To je potvrdio i sportski direktor Novosađana Saša Drakulić.
„Voljni jesmo da vratimo neke naše igrače iz inostranstva, ali veliko je pitanje koliko je to realno“, rekao je Drakulić za Žurnal.

Univerzalacu iz Novog Sada ugovor sa Augzburgom ističe poslednjeg dana juna. Dovoljno za zaključak da bi Vojvodina mogla da dobije veliko pojačanje bez obeštećenja. Nekada jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi u ovoj sezoni odigrao je svega šest mečeva za klub iz Bavarske. Pre toga je kuburio sa povredama i nije mogao da se vrati na nivo kao u periodu kada je branio boje Herte i Hamburga.

Klub iz Berlina ga je 2008.godine platio Vojvodini tri miliona evra. S ve je nagoveštavalo da će Gojko Kačar napraviti veliku karijeru. Bilo je blistavih momenata, ali... Tokom prethodne dve godine Kačar je u svakom prelaznom roku povezivan za Zvezdom ili Partizanom, međutim on je Vojvodinu gledao kao svoj klub.

(Foto Action Images)


tagovi

Gojko Kačar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara