Vojvodina zvala Bojana Ostojića

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 20:12

Čeka se reakcija iz Humske

Kako vreme prolazi, tako status Bojana Ostojić dobije premise neizvesnosti. Iskusni štoper, čiji je pogodak glavom doneo Partizanu trofej Kupa Srbije, još nije potpisao novi ugovor sa crno-belima, iako se za takvu opciju zalaže stručni štab predvođen Savom Miloševićem.

Ostojić je po povratku da odmora stigao u „Zemunelo“, redovno trenira, jer ima ugovor sa klubom do 30. juna, međutim, u kancelarijama stadiona u Humskoj 1 kao da nema dovoljno sluha ili volje da se njegovo pitanje, konačno, skine s dnevnog reda. Čeka Partizan, a to odugovlačenje moglo bi da ga košta, jer 35-godišnjeg defanzivca traže drugi klubovi. Mada se pojavila informacija da je u pitanju Sarajevo, sam igrač je u izjavi za medije iz Bosne i Hercegovine, negirao navode da odlazi na Koševo, ali zato poziva ne manjka.

Izabrane vesti

Tokom utorka čelnici Vojvodine kontaktirali su Ostojića i predložili mu selidbu u Novi Sad, da bude jedan od predvodnika novog tima Lala, za narednu sezonu. Zasad se sve svodi na pokušaj Voše da dobije iskusnog superligaškog fudbalera, međutim, on želi da sačeka reakciju ljud iz Partizana, pošto crno-beli imaju prednost, o čemu svedoči i sama Bojanova izjava posle gola na Marakani kad je obznanio želju da ostane.

Podsetimo, u ovom trenutku Partizan na raspolaganju ima šeastoricu štopera. Starosedeocima Strahinji Pavloviću, Svetozaru Markoviću, Bojanu Ostojiću i Marku Valijenteu, prodružili su se Dominik Dinga i Nikola Vujačić, a generalni direktor Miloš Vazura nagovestio je dolazak još jednog igrača na toj poziciji. Uz, naravno, bar dve prodaje.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara