Voša petardirana u Kruševcu, Bačka prosula 2:0 u poslednjih sedam minuta

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.19. | 19:03

Važne pobede Rada i Dinama...

Napredak se u prošlom kolu, porazom od Mladosti, verovatno oprostio od Evrope - matematički ne, realno da - a danas je pokazao svoje bolje lice i pružio jednu od najboljih partija ovog proleća, deklasiravši Vojvodinu pod Bagdalom - 5:0. U utakmicama plej-auta do veoma važnih bodova došli su Rad i Dinamo, dok je Bačka prokockala velikih 2:0 za svega pet, šest minuta u finišu. 

Vojvodina ponovo krizira. Nakon što je na pleća bacila Partizan (3:2) u prošlom kolu sva tri boda odneo im je komšijski Proleter, a evo danas već težak poraz u Kruševcu. Pitanje pobednika nije se postavljalo ni jednog momenta. Ivan Đorić načeo je Novosađane u 7. minutu i posle toga sve je teklo kao po loju ta Čarapane. Igrač utakmice Igor Ivanović deset minuta kasnije nagovestio je šta čeka Staru damu, da bi u 73. minutu stavio tačku na ovaj duel. Strelac za četu Miše Kosanovića bio je i Andrej Ilić, početkom drugog poluvremena. Njemu je lepo asistirao Ivan Đorić.

Izabrane vesti

Da imaju nešto povoljniji raspored Kruševljani bi možda i mogli da se nadaju ravnopravnoj borbi za Ligu Evrope, ovako... U tri poslednja kola Napredak igra protiv Crvene zvezde, Partizana i niškog Radničkog. A gostuje i direktnom konkurentu Čukaričkom. Što se Voše tiče ona već može da se priprema za narednu sezonu...

Dinamo je u Vranju slavio protiv Voždovca - 1:0. Odlučio je pogodak Dimitrova već na startu utakmice i to sa bele tačke. Istim rezultatom slavili su i Građevinari protiv Radnika. Akcija Miloša Trifunovića i Branislava Jovanovića u 72. minutu završena je golom oovog drugog. Najviše uzbuđenja bilo je u Bačkoj Palanci, jer su domaći već viđena tri boda rasuli po travi stadiona Slavko Maletin Vava. Ilić i Makarić pogađali su za Bačku, a domaći navijači verovatno već uknjižili novu "trojku", kada je Darko Gojković u 83. minutu zatresao svoju mrežu. Panika se uvukle u redove Vojvođana i za to su platili minut pre kraja. Akcija Nenada Gavrića i Stefana Milosavljevića i to je 2:2.   


SRBIJA 1, PLEJ-OF - 2. KOLO

Subota
Čukarički - Crvena zvezda 2:2 (2:2)
/Mudrinski 22, Stojanović 38 - Marin 7, Ben 19/

Napredak - Vojvodina 5:0 (2:0)
/Đorić 7, Ivanović 17, 73, Ilić 52, Ndiaje 86/

Nedelja
17.00: (3,20) Proleter (3,00) Mladost Lučani (2,30)
18.30: (3,25) Radnički Niš (3,25) Partizan (2,15)

*** kvote su podložne promenama

 

SRBIJA 1, PLEJ-AUT - 2. KOLO

Petak
Zemun - Spartak  0:0

Subota
Dinamo Vranje - Voždovac 1:0 (1:0)
/Dimitrov 8pen/

OFK Bačka - Mačva 2:2 (1:0)
/Ilić 24, Makarić 53 - Gojkovič 83ag, Milosavljević 89/

Rad - Radnik 1:0 (0:0)
/Jovanović 72/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara