Komentari na vest

Voša slabo igra i ne zna da daje golove: Bandoviću se drma klupa

L

Lala 100%

pre 3 meseca

Zbiljicu preuzmi odgovornopst i idi ili smeni ove sto se namiruju : Matadonu , Gruju trans , Tanjga se ve namirio od kluba , Lane je ubacio sina u 16 godina ... Zbiljicu vodi racuna
L

Logitech

pre 3 meseca

Neka angazuju Kizu Milinkovica, Milosa Veselinovica, ili Dejana Vukicevica.
X

Xander

pre 3 meseca

Teško, Kiza je dobar, ali se svrstao kao tvrd PFkovac; iako se u Vojvodini profilisao igračk, a trenerski nadogradio. Miloš Veselinović neće doći u ovakvu Vojvodinu, ono, nikad. Što se Vukićevića tiče, on je u Otrant Olimpiku ili gde već, ali on je šmeker koji juri cice, tako da ne bi bio posvećen svom poslu.
N

Novosadista

pre 3 meseca

PRIVATIZACIJA!
P

Pokret ZgnjatNBG

pre 3 meseca

I vidim novinar forsira takozvanu vrtesku, valjda ce biti vise da se prica i pise a da niko ispred nosa ne vidi sustinu. Nije bitan ovaj trener ni igra ali da se smenjuje trener vec posle treceg kola je skandal. Uprava valjda da opere ruke i produzi sebi boravak smeni trenera. Takozvana sok terapija, omiljeni batadjorizam u Srba.
g

gost1977

pre 3 meseca

ko je odgovoran, zna se samo sto je nama dogorelo do noktiju, mi smo u zoni pley/ auta, posle danasnje utakmice!! Komplet svi napolje, a neki igraci neka se zapitaju da li su vredni Vosinog dresa!!!
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

cemu nervoza covek obecao napad na titulu 2026 ...strpljivo to je tu iza coska
т

ту вам и

pre 3 meseca

место...
V

VojaPurple

pre 3 meseca

Ko ce sad preuzeti odgovornost i sta preuzimanje iste znaci? 🤣 Dzaba i Savic i Dudic, dok svoje potrebe namire Maradona, Vavinjo, Joca, Lane, Gruja ne ostane nista za klub.
V

Verni zapad

pre 3 meseca

Marko Savic ili Fedja Dudic, dosta su predlagali Vavan, Nena, Maradona, Joca i kompanija. Dosta je Vukadinovicevih igraca i trenera. Vreme je malo i za izbore u korist kluba, dosta je za korist dzepa vlastitoga. Zbiljane da se zahvalis Bozi, Maradoni, rvacu za kondiciju i Gruji transu ili putuj i ti da njima.
P

Pkijg

pre 3 meseca

Gruja nije trener
н

нс бој

pre 3 meseca

Не игра Воша лоше,само мало растеретити играче од притиска и доће и голови.Погледајте статистику против Спартака па видите сами.Не браним Бандовића,такав анонумус мора победама да се докаже без изговора.Невероватно да нисмо довели Гаћиновића пре Напредка,измишљамо топлу воду,доводимо тренера са Тајланда,хоћемо неки резултат,комедија.
M

Marko Savic Trener tika taka

pre 3 meseca

Dolazim ja posle Javora!
D

Drmaće

pre 3 meseca

Se i fotelje onim koji dovode ovakve trenere i istrošene igrače ko Petrovića pogotovo Savićević koji samo zauzimaju mesta mnogo boljem Infiu i Jovanoviću. Al tako je to kad nazadnjaci kroje a ne znaju. Samo sa zauzmu fotelje i da se omrse. Briga ih za slavno ime Vojvodine. Kako su ubrljsli 100 g Vojvodine što se tiče proslave al su bar tad nazadni osvojili KUP a ovi će se boriti za plej of. Elmer demagog i družina Duška Dugouška. Odlazite iz naše Vojvodine
g

gosttttttttt

pre 3 meseca

Uvesti pravilo da trener može najviše dva kluba da vodi u celoj sezoni u istoj ligi. Nema više ringišpila.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

uvesti pravilo da moras da isplatis trenera do kraja ugovora ako ga najuris
K

Komitet

pre 3 meseca

Odrzan je sastanak,prvi naredni kiks I trener sporazumno odlazi.
B

Benny

pre 3 meseca

Je l'? Pa ovo je i bio taj kiks, šta se čeka?
Б

Бошко Ђуровски

pre 3 meseca

✌️🧣
p

pekas

pre 3 meseca

samo neeee Lalatovic!!!
F

Firma Liman

pre 3 meseca

Vreme je da odu Zbiljić i Bahatović i sa njima ovaj nazovi trener sa iskustvom sa Tajlanda. Ko je doveo ovog cirkuzanta od trenera, pa Zbiljić i Bahatović koji nas lažu godinama, obećavaju trofeje, a vode Vošu u provaliju. Vreme je za nove ljude.
J

JedanJedini

pre 3 meseca

Samo je jedan krivac. Gospodin sa naprednim idejama. Zbiljić; sve dok je on ovako nesposoban, navikao da mu se poklone poslovi, nema nama spasa. Okruzen Vavanima; Jovanovicima; raznoraznim menadzerima - to nas je dovoelo dovde. Borba za play out. Zbiljicu dosta je bilo
D

DekiSjKz

pre 3 meseca

Jedno pitanje se postavi? Dokle su krivi treneri; kada će krivicu da preuzmu oni koji su ga doveli???? Kome je palo na pamet da je prosečan trener iz Azije pravi izbor za Vojvodinu. Neka neko iz kluba objasni ovo; ko i zašto je doveo; a ko je odobrio ovu parodiju od trenera???? Maradona, Zbiljiću da li mozda znate
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

dovedes lika on ne zna ni ligu,timove,situaciju u nasem fudbalu...alal vam cufte
T

Topalović BP

pre 3 meseca

Vukanović treba da krene da se javlja na telefon…
F

Fru

pre 3 meseca

Tek je dosao, a vec mu se drma.
ш

што би казо Бане

pre 3 meseca

ћирибу ћириба...
T

Trorogi

pre 3 meseca

Hocemo privatne klubove!!! Dosta sa ovom svinjarijom od lige!!!
e

export-import

pre 3 meseca

I jesu privatni, kriminalci i politicari sve vode,trpaju lovu u privatne(svoje) dzepove.
Б

Блок

pre 3 meseca

Баш сви трче да купе клубове код нас.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Pa sta drugo ocekivati kad dovedes trenera koji je vec 10 godina trener po vijetnamu, tajlandu i indiji. Nema nikakve veze i dodira sa fudbalom ovde. Leti on u subotu posle poraza u ivanjici
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Ti stoji.Javor ako izgubi ugasio je, Vosa mu em lezi, em na onoj skracenoj oranici kad ih Javorci pojure, nece znati ni sta ni gde….skoro pa nemoguca misija za Vosu u Ivanjici.