Aranđel Stojković
Aranđel Stojković

Vošin juriš na Spartakove junake: Stiže i Aranđel Stojković

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 14:58

Biće to neka sasvim drugačija Vojvodina...

Ovo je bila sezona za zaborav, na “Karađorđu“ su čvrsto rešili da se više ne ponovi. Možda je Gojko Kačar i bio nerealna želja, ali tim koji Aleksandar Veselinović sklapa u srpskoj Atini svakako obećava mnogo lepše dane. Prema saznanjima MOZZART Sporta na pragu potpisa sa Vojvodinom je i 23-godišnji desni bek Aranđel Stojković.

Poznavaoci superligaškog fudbala imali su prilike da ga upamte. Imao je više nego solidnu sezonu u subotičkom Spartaku. Nije čak ni prva. Bez sumnje jedan od boljih desnih bekova u ligi. I očigledno još jedan od Veselinovićevih miljenika. Kao što smo već pisali, novi šef struke Lala je već naciljao jednog od igrača svog doskorašnjeg kluba - Ognjena Đuričina.

Izabrane vesti

Sa Banovog brda stiže i Nikola Milojević, koji nije želeo da produži ugovor sa Čukaričkim, pa možemo samo da zaključimo da je ideja Vojvodine da ponovo postane klub poznat po kvalitetnoj selekciji talentovanih igrača. Iz Superlige, nažalost, samo takvi mogu da se prodaju za veće pare.

A neće svako leto u Novom Sadu biti kao ovo. Podsetimo, Voši ide i deo od transfera Sergeja Milinković Savića... Nije to mala suma.

Kad smo već kod novca, podsetimo da Staru damu napušta Dušan Jovančić, koji se za platu od 120.000 evra seli u Crvenu zvezdu, dok se FCSB ozbiljno interesuje za supertalentovanog štopera Ranka Veslinovića.

(FOTO: Star Sprot)


tagovi

Aranđel Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara