Komentari na vest

Vošino čudo od deteta: Hteli su me Zvezda i Partizan, ali kada je pozvao Dinamo... Drugi klubovi za mene više nisu postojali!

с

само реално

pre preko 1 godinu

Као прво, момку желим све најбоље и надам се да ће остварити своје снове. Оно што је евидентно је то да смисао за игру нема, биолошки је испред своје генерације, а уз то је и у озбиљном тренингу већ дуже време те доведен до својих крајних граница, он је питање да ли може да иде горе. Они који су га узели перцепирају ствар да је он 2005 годиште а он је по свим атрибутима одавно већ сениор. Плус то добри односи клуба и ето трансфер, по мени нема превеликог квалитета а ни будућности, само је добро што је одабрао клуб који ће због односа нас као народа имати доста такта за њега. Шта је његова позиција, и шта га то профилише за одређену позицију коју он игра, е то нико не зна. Опет понављам, момак је одличан и велики радни, те му желим све најбоље
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Rastalilo se pet ljudi,decko nista posebno u omladincima vose ima 5 takvih izbijaca lopte,jak spreman ali za omladinski fudbal...u prvom timu vose ne bi imao mesta...
G

Goat

pre preko 1 godinu

Jos da ce neko da ga vidi u Ruskoj kigi bez minuta u evropskim takmicenjima… sve najbolje ali mislim da ne mnogo los potrz
k

kolodin

pre preko 1 godinu

Ovde većina zna nešto o ruskom fudbalu tek od pojave Zenita. Dinamo iz Moskve je sinonim za sovjetski i ruski fudbal, i najveći ruski klub. Ubedljivo najtrofejniji ruski klub u SSSR- u . Imaju i evropske trofeje. Pola Moskve navija za Dinamo. Pa jedan Lav Jašin je celu karijeru proveo u Dinamu, najbolji golman u istoriji fudbalske igre
@

@kolidin

pre preko 1 godinu

Nemaju evropski trofej, izgubili su finale kupa kupova, ja sam dole napisao koliko trofeja ima.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Momak je prodat pre 2 godine bukvalno, verovatno se nista nije ni pitao, ko veruje u ove price…
W

WW2

pre preko 1 godinu

Glasine su da je on bio na platnom spisku rusa vec 2-3 godine unazad; lepa pricica ali o ovome se uveliko znalo u NS
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

A nes ti kluba...Dobro sam se udao,tsko kazes.
D

Djulijano kik

pre preko 1 godinu

Za dve godine u Kolubari..
o

otac

pre preko 1 godinu

E moji komentatori, stručni, šta bi mnogi od Vas dali, da Vaše muško dete može da uči i sarađuje sa fudbalskim imenima koja su trenutno tamo? Ili možda ne želite to ili i za njih imate nešto da prokomentarišete? Srećno sine, samo da si živ i zdrav.
B

Bstistuta1

pre preko 1 godinu

Srecu ne cini trcanje za loptom i splavarenje...Skontaces jednom.
G

Gost___

pre preko 1 godinu

Dinamo Moskva veliki klub???
R

Renato

pre preko 1 godinu

Najtrofejniji i najveci klub u Rusiji
G

Gost____

pre preko 1 godinu

Spartak je institucija za Dinamo.. a i CSKA
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Najtrofejniji je Spartak Moskva
D

Dinamo Moskva

pre preko 1 godinu

11 puta šampioni, 6 kupova ali je to bilo u Sovjetskom Savezu, u Rusiji ima jedan kup osvojen.
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Koji će mu Zvezda i Partizan? Da Terzići, Vazure, Vučelići i ostala banda zarađuju pare preko njegovih leđa? Pametan potez. Sigurno ne ide u Moskvu a da nije razgovarao sa Buvačem i dobio određene garancije. Samo guraj mali
S

Smesno.

pre preko 1 godinu

"Iako u dosadašnjoj karijeri nema ni minut seniorskog fudbala u matičnoj Vojvodini"... KAKAV "TALENAT" WOOW.... 😆
G

Gost23

pre preko 1 godinu

E jbt. gde ja živim, kad ne znam da je Dinamo iz Moskve fudbalski gigant i klasika!?! Još da se setim koje to evropske titule ima, finala i slično, pa da sebi lupim šamar zbog neznanja!
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Srce zna šta srce želi. Bravo momak! Samo nastavi razvoj i da te bogda gledamo za par godina u dresu Tottenhama. COYS
B

Bg

pre preko 1 godinu

Momak je kontradiktoran, nije spreman za veliki grad (Beograd) a onda ode u jos vecu Moskvu i odusevljen je. Nije hteo u Zvezdu i Partizan jer ne bi mogao da se nametne, a u Dinamu koji ima jaku odbranu kaze da se ne plasi konkurencije.
h

hm1245

pre preko 1 godinu

pa mozda nece u Zvezdu ili Partizan jer ima priliku da vidi i poprica o iskustvima. Kako se i sta radi, ko se gura, ko igra, zasto igra?
H

Hm1246

pre preko 1 godinu

Pre mesec, dva je jedan trener u Rusiji dobio otkaz jer nije hteo da ubaci u igru sina jednog od donatora tog kluba, tako da je to guranje sigurno jako i u Rusiji ne samo kod nas...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Kaze decko veliki Klub Dinamo Moskva pa sine u Moskvu I Spartak,CSKA,Lokomotiva,Torpedo svi su slavniji klubovi od Dinamo.
P

Pibe92

pre preko 1 godinu

Koliko je momak kontradiktoran.. Nije hteo u zvezdu ili partizan jer ne bi mogao da se izbori za mesto u timu a u Dinamu ce moci. Lepo reci dobio sam finu lovu, odradicu ugovor onda cu da se vratim u Mladost GAT i to je to.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dinamo je ocigledno dao lepe pare pa je zaboravio momak na strah od velikog grada, od jake konkurencije, porodica presrecna :) Mislim neka, sa srecom, samo ipak mora da nauci kako da razgovara sa medijima jer je ovo smesno.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Kaze nije zeleo u zvezdu ili partizan jer smatra da je rano da ode u veliki grad,a ovamo presao u klub iz moskve 😂😂
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Da niste u naslovu stavili Dinamo… niko ne bi usao da procita vest.
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Gde ćeš u Rusijiu.... dogodine se tamo neće ni igrati kako su krenuli.
G

Gost emisije

pre preko 1 godinu

Srećno momak, želim ti od srca da zaigraš za Spurse jer imaš kvalitet za PL, sve najbolje! 😊
@

@gost emis...

pre preko 1 godinu

Eto njega sledeće godine u Voždovcu, pošto oni sad vraćaju decu, ja mu želim svu sreću, ali kako ti ljudi koji brinu o njihovim karijerama, ne vide da većina tih klinaca koji odu mladi propadnu, od njih 100 možda dvoje uspe.