Vratiće se Šime

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.01.19. | 10:33

Inter odustao od kupovine Vrsaljka, okreće se desnom beku Napolija

Došao je na velika vrata, da zameni Žoaa Kansela pošto se Portugalac otisnuo u Juventus, međutim, slaba vajda od Šima Vrsaljka. Hrvatski reprezentativac nije ubedio čelnike Intera da je dugoročno rešenje za poziciju desnog beka, pa će ga na leto vratiti Atletiko Madridu.

Na „Meaci“ su procenili da je 17.500.000 evra predviđenih za otkup mnogo za fudbalera koji je, prema oceni struke odigrao ispod očekivanja. Uostalom, trener Lučano Spaleti ga je samo deset puta u svim takmičenjima uvrstio u startnih 11. Druga briga Nerazura je zdravstveno stanje Vrsaljka, česti problemi sa kolenom, pa je i to razlog što nije igrao više.

Izabrane vesti

Otuga glas kako će natrag u Atletiko. A Inter se već okrenuo potrencijalnim zamenama, za naredni prelazni rok. Prva meta je Elsejd Hisaj. Gazda Napolija Aurelio de Laurentis je ubacio čak 50.000.000 evra kao otkupnu klauzulu u ugovor albanskog beka, međutim, na čizmi su uvereni da bi mogao da spusti zahteve i da će novi sportski direktor Bepe Marota uspeti Interu da obezbedi pojačanje narednog leta.

Dotad Šime Vrsaljko. Da makar popravi utisak kad je za pozajmicu plaćeno 6.500.000 evra.

FOTO: Reuters


tagovi

InterAtletiko MadridŠime VrsaljkoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara