(© Reuters)
(© Reuters)

Vratio se Manuel Nojer

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.08.23. | 14:41

Iskusni golman prvi put na treningu Bajerna posle preloma noge

Vratio se. Nije odigrao nijednu utakmicu u 2023, a izuvesno će neku u drugoj polovini kalendarske godine, pošto je Manuel Nojer opet na raspolaganju stručnom štabu Bajerna.

Nemački reprezentativac je u ponedeljak odradio prvi trening u kompleksu bavarskog giganta još otkako je u decembru slomio nogu na skijanju. Kasnije je morao na operaciju, pa se dugo oporavljao, ali kako je njegova mentalna snaga uvek bila impresivna, u kombinaciji sa individualnim treninzima minulih sedmica, sve je bliži dan kad ćemo ga ponovo videti na terenu. Iz Minhena se zasad ne oglašavaju kad bi to moglo da bude, međutim, pojedini izvori navode tajming posle reprezentativne pauze kao idealan da se vidi može li iskusni čuvar mreže da pomogne ekipi.

Izabrane vesti

U međuvremenu, tokom odsustva, dosta toga se desilo u Bajernu. Klub je najpre smenio dugogodišnjeg trenera golmana Tonija Tapalovića, velikog Nojerovog prijatelja, potom i šefa stručnog štaba Julijana Naglesmana, u napetoj završnici prvenstva jedva sačuvao Salataru, pa onda doveo Harija Kejna....

I ne samo njega, već i golmana Danijela Pereca iz Makabija iz Tel Aviva, pošto se rastao sa Janom Zomerom (prodat Interu). A ostao je Sven Ulrajh. Ipak, zna se ko je glavni. Samo kad je zdrav.


tagovi

Bajern MinhenManuel Nojer

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara