Komentari na vest

Vrba slomljen posle Partizana: Nesrećan sam i razočaran, mi ne stvaramo šanse

G

Gost8444

pre preko 2 godine

Kakvo plakanje "sekundaraca" pred derbi! 🤣
n

niko nije gledao utakmicu

pre preko 2 godine

U prvom poluvremenu, 10-5 u faulovima za Spartu, na kraju 17-14, s tim sto je Partizan dobio dva zuta kartona zbog koskanja, a ne faulova...
c

cccc

pre preko 2 godine

Ako Zvezda I Stanković nešto nauče iz sinoćnjeg duela komšija možda nešto i bude od derbija. Zvezda mora da izbegne kontakt igru što je više moguće i igra na pas i prvu loptu. Zdjelar ubedjen sam ima najviše faulova od kako se igra fudbal, čovek na svakoj utakmici ima minimum 20 faulova u ligama petice bi bio isključen na svakoj drugoj utakmici. U ligama petice gde se igra fudbal a ne ragbi za celu utakmicu bude 20 faulova a Partizanovi igrači iz odbrane imaju pojedinačno toliko po utakmici.
M

More..

pre preko 2 godine

Sve ok, ali Zdjelar igra odlicno. Pravi sitne faulove koji nisu za zuti, u trenucima kada treba da ih pravi. Verujem da nervira protivnicke navijace, ali posle 3,4 godine konstantnog kvaliteta na poziciji zadnjeg veznog, nije u redu da se komentarise kao neki kostolomac. Covek radi sve sta treba da radi na svojoj poziciji. Tvrdim da lagano moze da igra u nemackoj u timovima slabijim od uniona, ili u Italiji u timovima tipa Modene i slabijim. U spaniji igra Brasanac standardno, to necu ni da komentarisem..
Z

Zole

pre preko 2 godine

A vi ste inace Ajax i imate pas igru generalno ali vas Partizan isprebija jel, jadni... Na sta je licila vasa igra protiv Čukarickog i Radnickog? Imate previsoko misljenje o sebi i to će vas koštati pobede u derbiju, Partizan igra ruzno i tvrdo ali ima rezultate, Partizan ima samo 3 poraza od pocetka sezone u svim takmicenjima, Santa Klara, Gent i od Flore nebitna utakmica totalno i odigrana sa 50% kad se već znalo da ne možemo do 1.mesta. Mirise mi na X u derbiju, al kec nema šanse
T

Teide

pre preko 2 godine

Nije ovde rec o Sanogu kostolomcu ni Kangi krljatoru vec o suptilnom igracu Sasi!
C

Cccc

pre preko 2 godine

Mogu zamisliti kakav će biti derbi, milion prekršaja seckanje igre opstrukcije fuj, fuj.
Z

Znamo već sve

pre preko 2 godine

4 odbrambena, 3 zadnja vezna i 3 trkača napred. Krljanje, odugovlačenje, krađa vremena i valjanje po terenu od prvog do poslednjeg minuta.
G

Gost@

pre preko 2 godine

Nemoj da si slomljen. Pa izgubio si,od jedne od najboljih ekipa Evrope
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Inače, evo utakmice sinoć koja je pokazala svima onima "daj našu decu, pusti klince, mogu klinci" šta se dešava kada imaš dosta klinaca u ekipi. Ispadneš od neke smešne ekipe jer ima iskusne igrače. I zato, uživajte dok gledate Salcburg i Ajaks jer su oni izuzeci, a ne pravilo.
P

Posmatrač sa strane

pre preko 2 godine

E moj Vrba, pa oni samo tuču i znaju. Dobili su vas na iskustvo u tuči. Realno, Sparta malo kvalitetnija ekipa, ali nema iskustva. A u Beogradu će biti isto kao i tamo. Pošto Sparta mora da se otvori, moža Partizan i ubedljivije dobije. Ali ako Sparta povede... Deri kožu na šiljak... A ni derbi neće biti ništa bolji. Što smo gledali sinoć, gledaćemo i na Marakani...
G

Gost 008

pre preko 2 godine

@Srdjan Pa partizan igra muski ce mazi zvezdine manekene o treba se igra grubo i jako sa vise kontakta Partizan igra derbije sa vise zelje da pobedi od zvezdinih manekena.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Zato i dobije od jedanaest derbija ceo jedan.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Utakmica katastrofa,nema tu ni f od fudbala.Za poraz si sam kriv,ubacio si mlade momke koji nisu znali s kim imaju posla.Klasicna igra Partizana,sto vise faulova i prekida,ni jedne smisljene akcije nismo videli na utakmici.Izvuci pouke za revans i ladno prolazis raspali Partizan.
1

12345

pre preko 2 godine

Lepo rekao čovek,nisu se snašli u tuči.Tako igra Partizan kada igra protiv boljeg od sebe.Laktovi u lice....Sudija je dozvolio grubu igru.
D

Djedo Jug

pre preko 2 godine

Vrba gde ces lopatom na parni valjak hahahaha
B

Baxter88

pre preko 2 godine

Nemas ti ekipu majstore, 5-6 klinaca od po 20 god ne moze da igra nijedno takmicenje u Evropi, zato je Slavija tamo bog i batina...
S

SrdjanPa

pre preko 2 godine

Nazalost, Partizan je poznat po toj tuci i u derbi utakmicama. Neretko se desavalo da ima duplo vise prekrsaja od Zvezde u tim utakmicama i da na taj nacin dobija meceve. Da je sudijski kriterijum kao u Evropi, na derbi mecevima bi dobijao mnogo vise kartona, medjutim sudije pod pritiskom nisu smele da budu objektivne. Pre nekog vremena je Zvezda shvatila da mora da se bije sa Partizanom, da ima isti broj faulova, pa utakmice uglavnom zavrse tako sto bude postignuto 0-2 gola. Ko se bolje snadje u tuci, taj pobedjuje. Ako ne verujete pogledajte statistiku prekrsaja Partizana u derbiju i u Evropi, a pogledajte istu statistiku za Zvezdu. Srdacan pozdrav.
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Je l'??? Vi samo povredite naše igrače u derbiju, budi bar malo objektivan, iako si zvezdaš.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

To kaze lik za ciji tim igra Sanogo, a pre toga igrao mesar Ibrahim Gaj, nemojte vi o gruboj igri, zivota vam... Igra se dok sudija ne svira, ako dopusti malo grublju igru, dopusti, ako ne, bice kartona i faulova i igraj dalje
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Pogledas statistiku i vidis vise prekrsaja Zvezde, kao i sinoc Sparte (17-14). Vrba gubi, pa lupa. Nek otvori Sofascore pa nek proveri. A vi da zahvalite Elvisu sto ste izvukli bod sa derbija. Faul pre gola kao suza, a Partizanu ponisten gol za 2:0 zbog manjeg faula. Inace da nije Elvisa, vec bi ste spremali tim za nerednu sezonu. Ovako ste jos uvek u igri.