Dejan Lovren
Dejan Lovren

Vredi li toliko? Lovren košta 30.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 14:28

Milan se pominje kao nova destinacija hrvatskog štopera

Ima užasnu reputaciju u svetu fudbala, mnogi smatraju da je strahovito precenjen igrač, retki ga svrstavaju u TOP klasu štopera, ali Dejanu Lovrenu niko ne može da oduzme da je imao i neke besprekorne partije i to na najvišem nivou. Dovoljno je samo da se setimo Mundijala 2018. Međutim, u Liverpulu je Lovren izgubio mesto u prvoj postavi, pošto su Virždil van Dajk i Žoel Matip neprikosnoveni starteri, kad je uskakao na mesto centralnog beka sasvi solidan je bio i Džo Gomez, pa je malo verovatno da će se Lovren sledeće sezone naigrati na Enfildu.

Mediji stoga spekulišu o mogućem odlasku 29-godišnjeg defanzivca. Za štopera je u najboljim godinama, ima iskustvo i nema sumnje da bi lako pronašao vrlo dobar klub, mada ne baš na Liverpulovom nivou. Danas se proširila glasina da je Milan i te kako zainteresovan za Lovrena.

Izabrane vesti

A šta kažu na Enfildu? Tajmsov novinar Pol Džojs – prilično je pouzdan kad je Liverpul u pitanju – tvrdi da Redsi ne žele da se bez preke potrebe rastaju sa sasvim ozbiljnim bek-ap štoperom. Stoga neće ni uzimati u obzir ponude ispod 25.000.000 funti, odnosno 28.000.000 evra, pa možemo da pretpostavimo da ga neće pustiti da ode za manje od 30.000.000.

Pojedini navijači Liverpula zapakovali bi ga s mašnicom za te pare, jer kako rekosmo Lovren je tip igrača koji je zbog sklonosti kiksevima poprilično podelio javnost. U poslednje vreme možda se čak i preteruje sa nipodoštavanjem njegovih igara, mada je sasvim jasno da nije vrhunska klasa.

Kako bilo, zvaničnih kontakata još nije bilo, ali novi sportski direktor Liverpula Riki Masara navodno je veliki fan Lovrena.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara