Vrsaljko prelomio: Neće više sa Čolom! Inter jedini zvao, sporna je klauzula

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 11:04

Atletiko insistira na obaveznom otkupu ugovora posle jednogodišnje pozajmice

Žoao Kanselo je završio u Juventusu, pominjali su se Mateo Darmijan i Daviode Zapakosta, međutim, Lučano Spaleti je bio izričit – samo nek’ potpiše Šime Vrsaljko.

Ta želja trenera Intera, izgleda, toliko je sugestivno delovala na hrvatskog reprezentativca da je rešio da napusti Atletiko Madrid. Vrsaljku se ne ostaje kod Dijega Simeonea, uprkos zavidnoj minnnutaži i statusu osvajača Lige Evrope, nije mu baš „legao“ Čolo, te Gazeta delo sport u izdanju od petka navodi da će taj razlog biti dovoljan da „izboksuje“ povratak u Seriju A.

Izabrane vesti

Bivši prvotimac Sasoola već ima dogovor sa čelnicima Intera. Obećano mu je mesto u timu i poverenje trenera. Zarada u reonu onoga što ima u Atletiku. Jedini problem prave Madriđani koji su uporni u nameri da u ugovor sa Nerazurima ubace klauzulu o obaveznom otkupu narednog leta. Pristali su i oni na pozajmicu od 6.000.000 evra. Inter insistira da u junu 2019. može da ga otkupi za dodatnih 25.000.000 evra, dok na stadionu „Vanda Metrpolitano“ žele da se osiguraju sigurnom prodajom, a ne da im se igrač vrati sa pozajmice.

Inače, Gazeta dodaje da je uprkos dobrim izdanjima na Mundijalu u Rusiji, Atletiko Madrid jedinu ponudu za Vrsaljka dobio baš od Intera.

FOTO: Action images


tagovi

Atletiko MadridŠime VrsaljkoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara