Vučelić i Jevtović (© FK Partizan)
Vučelić i Jevtović (© FK Partizan)

Vučelić: Vratili smo proverenog igrača, sećamo se gola Steaui

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.02.22. | 15:17

Marko Jevtović od utorka veče u Beleku

Nekad nema potrebe za rečima, sve se vidi na licu. A Milorad Vučelić i Marko Jevtović su razvukli osmehe od uva do uva u znak obnovljene saradnje i u danu kad je Partizan angažovao drugog povratnika u zimskom prelaznbom roku ostavili utisak zadovoljnih ljudi.

Predsednik crno-belih je posle zaključenog posla, ugovora potpisanog do juna 2025, podsetio na to kakav je fajter zadnji vezni, koji se posle tri i po godine vratio na Topčidersko brdo.

Izabrane vesti

Vratili smo proverenog igrača koji se vratio u svoju kuću. Marko je sjajan momak i zreo fudbaler koji nam je svima osato u lepom sećanju. Jevtović nikad nije brojao kopče po svom telu. Svi pamtimo njegove sjajne partije, posebno nam je ostao u sećanju gol protiv Steaue u Beogradu u pobedi crno-belih od 4:2“, osvrnuo se Vučelić na revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona 2015. i jednu od upečatljivijih utkamica Parnog valjka u poslednjih desetak godina.

Duel sa Rumunima samo je jedan od 102 koliko je Jevtović branio boje Partizana. U nastavak aktuelne sezone ulazi sa ciljem da pomogne sastavu Aleksandra Stanojevića da vrati titulu, posle četiri godine posta.

Posle tri i po godine se vratio sam se u svoju kuću. Dosta ljudi iz stručnog štaba i na Teleoptiku poznajem od ranije. Uzeo sam broj 21 koji sam nosio u prvom mandatu. Priključujem se večeras ekipi u Beleku“, objavio je Marko Jevtović pre nego što je požurio na beogradski aerodrom kako bi „uhvatio“ let za Antaliju.


tagovi

Marko JevtovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara