Vučić u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 17:48

Plavi pojačali levu stranu tima

Nikšićka kolonija u Novom Pazaru od danas je bogatija za 25-godišnjeg Marka Vučića, koji je već promovisan na Džaizkoin areni. Trofejni levi bek sa izraženim ofanzivnim karakteristikama pridružio se bivšem saigraču, sugrađaninu i vršnjaku Stefanu Lončaru, a računamo li poreklo, i Slobodanu Rubežiću.

Ako ste želeli da osvajate trofeje u Crnoj Gori u poslednjih šest sezona, gotovo da je bilo neophodno da u svojim redovima imate Vučića. Sa Sutjeskom je stizao do šampionskog lovora u sezonama 2017/18, 2018/19 i prethodne 2021/22, uz pehar u Kupu Crne Gore 2016/17. U međuvremenu se na godinu dana preselio u Podgoricu, što je rezultiralo istorijskom, prvom duplom krunom Budućnosti u sezoni 2020/21, uz vodeći gol u finalu Kupa u trijumfu nad Dečićem (3:1) na Stadionu pod Goricom.

Izabrane vesti

Tokom karijere se 21 put upisao u strelce na zvaničnim utakmicama za Sutjesku i Budućnost. Prošle sezone imao je odličan učinak u klubu iz rodnog grada, s obzirom na to da je na 29 mečeva u svim takmičenjima upisao pet golova i dodao četiri asistencije. Ipak, bio je jedan od brojnih prvotimaca koji su tokom leta napustili Stadion kraj Bistrice, gde je i dalje u toku veliko spremanje.

Realno, u Novom Pazaru će se teško boriti za trofeje, ali bi u narednih godinu dana mogao značajno da doprinese kvalitetu igre Plavih u oba smera ne levom boku i pomogne im u borbi za željeno mesto u boljoj polovini timova, koji će se u drugom delu Mozzart Bet Superlige boriti u plej-ofu.

Marko Vučić je pre nešto više od godinu dana u dva navrata nastupio za najaču selekciju Đetića, u prijateljskim utakmicama sa Bosnom i Hercegovinom (0:0) u Sarajevu i Izraelom (1:3) u Podgorici, a pre toga igrao je i za mladu reprezentaciju Crne Gore.


tagovi

FK Novi SadLetnji prelazni rok 2022Mozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara