Vujadin Savić 2022!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.01.19. | 19:28

Čeka se ishod pregovora sa Milanom Borjanom

Ono što je dogovoreno još krajem prošle godine, sutra bi trebalo da dobije i zvaničnu potvrdu! Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić potpisaće novi ugovor sa matičnim klubom do leta 2022. godine, potvrđeno je MOZZART Sportu na Marakani.

To praktično znači da će snažni centralni defanzivac predvoditi klupske drugove u novom pohodu na šampionsku titulu, kao i u predstojećim evropskim kvalifikacijama. Iako je postojalo interesovanje turskog Trabzona, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je na prozivci istakao da kapiten crveno-belih neće ove zime menjati sredinu.

Izabrane vesti

Znao je tada prvi operativac kluba da je dogovor sa Vujadinom Savićem postignut, odnosno da je jedan od predvodnika Milojevićevog tima dao reč da će ostati u Ljutice Bogdana. Novi ugovor je trebalo da bude overen odmah posle poslednjeg kola jeseni i duela na Banovom brdu. Međutim, Savić je otišao na odmor sa porodicom i svečani čin je odložen...

Potom je došlo do novog odlaganja zbog praznika, kao i činjenice da notari nisu radili... Međutim, od sutra će odgovorni iz Ljutice Bogdana reći da imaju brigu manje.

Sin legendarnog golgetera vratio se u Crvenu zvezdu leta 2017. godine i mimos vih prognoza postao jedan od stubova Milojevićevog sistema. Odigrao je sezonu života u godini kada je Crvena zvezda vratila šampionsku titulu i dočekala evropsko proleće posle 26 godina.

Ove jeseni Savić je kuburio sa povredom tetive i zadnje lože. Odigrao je 17 mečeva u svim takmičenjima. Međutim, imao je nekoliko vanserijskih izdanja, posebno je bio inspirisan u velikim utakmicama na Marakani.

Naravno, Vujadin Savić bi poslovu novog ugovora trebalo da dobije i povišicu. On je do sada zarađivao 200.000 evra, što je daleko manje od najplaćenijih igrača tima.

Dakle, Vujadin Savić će sutra produžiti ugovor, pre novogodišnjih praznika isto je uradio Filip Stojković, ali na Marakani ne nameravaju da stanu. Pokušaće vrlo brzo da blindiraju možda i najboljeg golmana u 21. veku – Milana Borjana. Njemu ugovor ističe na leto,uz opciju da automatski bude produžen na još 12 meseci.

Čitali ste već da Crvena zvezda želi da probije sve limite kada su u pitanju domaći igrači i da sjajnom čuvaru mreže ponudi blizu 500.000 evra na godišnjem nivou. I učini ga najplaćenijim domaćim igračem. Pozitivan ishod doneo bi neophodan mir crveno-belima uoči nastavka sezone.

(Foto Star Sport)


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara