Vujadin Savić
Vujadin Savić

Vujadin Savić: Nismo mi oni da kukamo, ali mogli su da dobiju dva crvena, dali su gol iz ofsajda, nama poništili čist…

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.03.19. | 21:34

“Nisam zadovoljan rezultatom”, kaže Zvezdin kapiten

Pomalo šizofrena situacija posle 159. večitog derbija. Barem kada slušate izjave. I jedni i drugi – nezadovoljni suđenjem?! Naravno, kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić u prvi plan ističe neopravdano poništeni gol El Fardua Bena, kao i sporan pogodak Nemanje Nikolića, ali ističe i da je Partizan komotno mogao da meč završi sa devetoricom igrača.

Jedan crveni karton je naravno onaj nedosuđeni iz finiša meča kada je Nemanja Nikolića laktom u lice udario Filipa Stojkovića. A prvi?
Pavloviću čestitam na debiju, ali mislim da je povlačenje Boaćija bilo za crveni. Takođe Nikolićev lakat na Žuletu”, decidiran je Savić, mada izbegava da preteruje sa kritikama na račun sudije.
Nije namerno pravio greške. Moram da verujem u to, mi nismo oni da kukamo, kao što su to učinili nakon prvog derbija. Tamo smo bili bolji, prešla je liniju. Nije naše da govorimo o tome”.

Izabrane vesti

Nemanja G. Miletić je ipak rekao da su crno-beli pokazali da su jači protivnik?
Ne bih sada ništa da kažem. Ne bih da odgovaram Miletiću ko je bolji”.

Ali zato vrlo jasno o konačnom ishodu…
Iskreno, nisam zadovoljan rezultatom. Primili smo gol iz ofsjada, poništiili su nam gol, mogli su da dobiju dva crvena. Kada ste u Crvenoj zvezdi ne zadovoljavate se nerešenim rezultatom, iako nama više odgovara. Nisam srećan, želeli smo da pobedimo. Voleo bih da odigramo još tri derbija i vidimo ko je bolji”.

A o utisku da je derbi bio prilično borben, čak na ivici nekorektnog?
Oni su nas provocirali tokom čitave utakmice. Morali smo da im pokažemo zube da znaju gde su došli. Možda su nervozniji zbog zaostatka, ali mi ćemo uvek da skočimo za drugara. Ali nećemo da dižemo tenzije, čarke su normalne, treba i mi i oni da se smirimo. Ne bih sada komenrarisao priče ko je bolji. Kada se raspravljate sa budalama, onda vas one pobede na iskustvo”, rekao je Savić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara