Vujadin Savić ostaje u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 22:24

„Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik“, kaže defanzivac Crvene zvezde

Vujadin Savić se i definitivno neće naći među putnicima za Torino na prijatelsku utakmicu, a samim tim i za London na megdan sa Nigerijom.

Prvotimac Crvene zvezde se povredio na prvenstvenoj utakmici sa Napretkom, pa nije uspeo da se oporavi i tako zabeleži debitatske nastupe u nacionalnom timu.
„Posle najnovijih pregleda i na osnovu razgovora sa medicinskom službom reprezentacije, kao i sa ljudima iz kluba, odlučio sam da ostanem u Beogradu. Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik. Iskreno, veoma mi je krivo zbog ovoga, nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam se našao na spisku državnog tima, ali šta da se radi. Zdravlje je najvažnije i u ovom momentu moram da razmišljam o najboljem načinu za mene kako bih se što pre oporavio“, rekao je Vujadin Savić.

Izabrane vesti

Reprezentacije Srbije ka Torinu odlazi čarter letom sutra u 11 časova. Utakmica sa Marokom zakazana je za petak od 20.30, a okršaj sa Nigerijom za utorak od 22.00.

Foto: MN press


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara