Vujadin Savić: Pričali su da će ovo biti trening za Liverpul, sad neka veruju u smak sveta

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 12:47

„Demantovali smo ih, namučili smo i pobedili Liverpul“, sija Zvezdin kapiten

Navijači Crvene zvezde su bili složni u stavu: Želimo da vidimo borben tim koji će boriti. Nisu verovali u pobedu i novo čudo na Marakani.

Bilo je i onih koji su bili sigurni da se Liverpul neće preznojiti na Marakani kako bi stigao do sigurna tri boda na Marakani. Odnosno da će Redsi više energije potrošiti na poslednjem treningu nego na travi Marakane.

Izabrane vesti

Čini se da su takve izjave ulile dodatnu dozu adrnalina igračima Crvene zvezde. O tome svedoče reči kapitena Vujadina Savića.  „Demantovali smo pojedince koji su rekli da će ovo za Liverpul biti malo jači trening. Dokazali smo im da nije jači trening, već da smo ih namučili i pobedili na Marakani. Sad mogu da počnu da veruju u smak sveta“, rekao je Vujadin Savić.

A možda igračima srpskog šampiona nije bio potreban dodatni motiv. Imali su za saveznika neverovatnu atmosferu koja je opčinila i igrače Liverpula.
Iskreno razočaran sam bio atmosferom na Enfildu. Poštujem njihove navijače i klub. Očekivao sam da su glasniji. Siguran sam da će igrači Liverpula sanjati ovu buku i da će u snu dolaziti Zvezdine pesme“

Teško je bilo Saviću da nađu prave reči.
Verovatno nismo svesni kakvu smo ekipu dobili. Pokazali smo da je Marakana neosvojiva tvrđava, uz Božiju volju uspeli smo da postignemo dva gola. Hvala celoj ekipi, stručnom štabu i navijačima. I naravno Milanu Pavkovu koji je zasluženo dobio ovakve ovacije. Srećan sam zbog njega“.

(Foto Star Sport)


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara