Nikola Vujadinović ©Starsport
Nikola Vujadinović ©Starsport

Vujadinović napustio Čukarički, promovisan u Novom Sadu

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 12:10

Iskusni štoper posle pola sezone napustio Banovo brdo

Posle pola godine saradnje Nikola Vujadinović i Čukarički sporazumno su raskinuli saradnju, a ubrzo potom fudbaler je promovisan kao novi igrač Mladosti iz Novog Sada.

Iskusni štoper koji je na Banovo brdo stigao kao slobodan igrač posle epizode u Radničkom iz Niša, tokom prethodnih šest meseci nosio je dres Brđana za koje je upisao minute na 14 utakmica. Međutim, posle uvodih izazova u završnici jeseni pao je u drugi plan. Tokom zimskog tempiranja forme Vujadinović je bio deo rotacije, ali je usled povrede propustio nekoliko provera, dok je sa dolaskom Radovana Pankova postalo još izvesnije da će u konkurenciji sa igračem pozajmljenim od Crvene zvezde, ali i Markom Gajićem, Bojanom Kovačevićem i Urošem Drazgićem, ostati na skromnoj minutaži što je iniciralo danas ozvaničeni rastanak.

Izabrane vesti

"Pretposlednjeg dana zimskog prelaznog roka fudbalski klub Čukarički i Nikola Vujadinović sporazumno su raskinuli ugovor. Iskusni štoper je na Banovo brdo stigao prošlog leta, a u dresu Brđana odigrao je 14 mečeva, postigao je i dva gola, u duelima Super lige protiv Kolubare i u Kup meču protiv Zlatibora. Fudbalski klub Čukarički se zahvaljuje Vujadinoviću na svemu što je učinio za klub i želi mu sve najbolje u nastavku karijere", navedeno je u saopštenju Brđana.

Interesovanje za defanzivca bogate karijere još tokom pauze su iskazali brojni superligaši o čemu je na prozivci govorio i sportski direktor Vladimir Matijašević, a Vujadinović je po odlasku sa Banovog brda postigao dogovor sa Novodađanima i karijeru će nastaviti u redovima Mladosti.

Prve seniorske korake napravio je u Radu, a među brojnim klubovima za koje je igrao najzapaženiji trag ostavio je u redovima Šturma, Leha, Pekinga i Osasune.



tagovi

Nikola VujadinovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara