Vukanović od danas Zvezdin!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 09:05

Terzić potvrdio da Ben ostaje

Ono što je danima najavljivano, danas bi trebalo da dobije zvaničnu potvrdu. Najbolji strelac Superlige u jesenjem delu sezone Aleksa Vukanović postaće i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde.

Ofanzivac Napretka je juče posetio stadion Rajko Mitić i pregovarao sa čelnicima Crvene zvezde, potom je u Beogradu imao sastanak sa ljudima koji mu nude prelazak u švajcarsku Lozanu. Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da je momak iz Gajdobre odlučio da pojača crveno-bele i da to danas saopštiti ljudima na Marakani.

Izabrane vesti

U slučaju da ne dođe do novog obrta Vukanović bi trebalo već danas, posle potpisivanja ugovora, da krene na Kipar kako bi se pridružio novim saigračima.

Napredak će na ime obeštećenja da dobije oko 350.000 evra uz određene procente od dalje prodaje. Slične uslove nudila je i Lozana, ali Vukanović je izabrao sportski izazov. Na taj način postaće drugi fudbaler koji je dres Napretka u ovom prelaznom roku zamenio Zvezdinim.

Strelac 12 golova u jesenjem delu sezone imaće paklenu konkurenciju na Marakani. Iako može da igra na više pozicija u ofanzivnom delu tima, ljudi u Zvezdi ga vide kao krilnog napadača. A tamo minute očekuju Simić, Srnić, Jevtović, Jirka, uz neprikosnovenog Bena koji ostaje u Beogradu.
„Ben nije na prodaju, iako smo za njega dobili nekoliko odličnih ponuda“, rekao je za Novosti Zvezdan Terzić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksa Vukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara