Zakarić: Gol u ranoj fazi i - kraj

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.08.18. | 13:07

"Danci su opasni ako se izgubi lopta na sredini terena", upozorana krilo Partizana

Nije ni čudo što ga je Partizan čekao skoro dva meseca. Uporan je bio da ga dovede, a koliko mu Goran Zakarić znači videlo se pre šest dana u Farumu, kad je najbolji igrač minulog prvenstva Bosne i Hercegovine prodorima i upotrebljivim loptama "sekao" odbranu Nordsjilanda, a naposletku i gol postigao.

Izabrane vesti

Na taj način bivši igrač Željezničara omogućio je crno-belima komotnu poziciju pred revanš u Humskoj 1, mada mu je i ovo malo dana u Beogradu bilo dovoljno da shvati kako opet, iako srpski tim ima 2:1, navijači očekuju pobedu.
"Pred nama je zahtevna utakmica. Upoznali smo ekipu Nordsjilanda, moćna je i fizički i taktički, a opasna ako se izgubi lopta u srednjem delu terena, pošto ima kvalitetne igrače, sposobne da reše meč. Doneli smo dobar rezultat, verujem da uz maksimalnu ozbiljnost i zalaganje možemo da prođemo Dance i plasiramo se u toliko željeni plej-of", optimista je Zakarić.

U Farumu je novi krilni vezista Parnog valjka dobio direktan duel sa Karlom Bartolecom. Bar u prvih 60 minuta, dok je imao snage da pritiska odbranu Nordsjilanda.
"Poznajem njihovog desnog beka. Igrao je u zagrebačkoj Lokomotivi, gde sam proveo godinu dana. Ne zamaram se tim stvarima. Jedva čekam utakmicu, da ako je moguće u ranoj fazi postignemo gol. Nadam se da bi tu mogao da bude kraj", očekuje Goran Zakarić revanš bez stresa.

Takav je potreban Grobarima.

Foto: Star Sport


tagovi

Goran Zakarićkvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara