Zar je toliki očaj u Novom Sadu? Krivokapić: Radnički je veliki favorit

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.02.19. | 16:26

Trener Vojvodine pred meč sa Nišlijama smatra da su gosti u prednosti

Zar je dotle došlo da usred Novog Sada Radnički bude veliki favorit za meč sa Vojvodinom? Sa takvim stavom u utakmicu sa Nišlijama ulazi trener Lala Radovan Krivokapić, koji smatra da duel na Karađorđu nije nikakav derbi, iako se tako predstavlja u javnosti.

Radnički je na prolećnoj premijeri savladao Čukarički sa 2:0, dok je Vojvodina doživela debakl na Marakani protiv Crvene zvezde – 4:0.
„Svi kažu da je ovo još jedan derbi, iako igramo protiv ekipe koja je u samom vrhu tabele i koja je, po mom mišljenju, veliki favorit u ovom meču, jer je bodovna razlika između njih i nas jako velika. Oni su klub koji je u ekspanziji i najprijatnije iznenađenje ove sezone. Imaju ambicioznog predsednika, ali i dobrog trenera, koji je moj prijatelj i nekadašnji saigrač. Veoma dobro poznajem njegov temperament, koji prenosi na ekipu, pa svaki tim koji vodi igra onako kakav je on kao ličnost. Dokazao se u trenerskom poslu, a bio je trener i našeg kluba, pa je on, po mom mišljenju, najveća snaga Radničkog”, istakao je Krivokapić.

Izabrane vesti

Šef struke Novosađana najavljuje da se, ipak, njegov tim neće unapred predati, iako mu ni bilans međusobnih susreta ne ide u prilog.
Dobio sam informaciju da Vojvodina nije pobedila Radnički na poslednjih devet međusobnih mečeva, pa imamo veliki motiv da prekinemo tu crnu seriju. Nadam se da će ovi momci imati podršku publike, kako bismo svi zajedno došli do željenog rezultata”, poručio je Krivokapić.

Vojvodina je u lošoj seriji, nema pobedu u poslednja četiri kola Superlige, zbog čega joj izmiče i mesto u plej-ofu.Na tri prethodne prvenstvene utakmice Novosađani nisu postigli ni gol.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK VojvodinaRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara