Žarkovački trozubac čeka Sinđu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 09:26

Srđa Knežević, Miloš Bogunović i Omega Roberts najjači aduti ekipe sa Belih Voda dočekuju gradskog rivala u okviru 15. kola Prve lige Srbije

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 15. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala Sinđelić. Poslednji put u zvaničnim susretima ovi timovi igrali su pre pet godina, kada je oba puta slavio Sinđelić.

Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i šest poraza, dok su gosti zabeležili osam slavlja, uz pet nerešenih mečeva i samo jedan neuspeh, i imaju 13 bodova više. Prilično čudno ako u obzir uzmete činjenicu da odbranu Žarkova drže nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana Omega Roberts i Srđa Knežević, dok je adut u navali takođe bivši as crno-belih Miloš Bogunović. Sa druge strane, valja pomenuti da boje Sinđelića brane vezisti Miloš Krstić, nekadašnji internacionalac u Marselju i Tunu, kao i Mihajlo Cakić, koji je nosio dresove Zorje i Šerifa.

Izabrane vesti

Jedan od istaknutijih fudbalera Žarkova ove sezone Miodrag Milenković dve godine je nosio dres Sinđelića i dobro je upoznat sa kvalitetima bivše ekipe.
"Najvažnija utakmica za nas u poslednje vreme. Pobedom verovatno prolazimo u gornji deo tabele, gde je odavno trebalo da budemo prema prikazanim igrama. Cilj nam je plasman u plej-of. Zato moramo da budemo strpljivi. Na pojedinim utakmicama gubili smo u finišu, sad vidimo koliko bi nam značili i nerešeni rezultati", istakao je Milenković, a prenosi Sportski žurnal.

Kadrovska situacija nije najbolja, ali izgovora nema.
"Nedostajaće nam povređeni Rajić, Trivković i Vujović, dok je Šaka suspendovan zbog kartona. Moramo da zbijemo redove i osvojimo bodove protiv čvrstog Sinđelića. Međusobno se dobro poznajemo. Letos smo igrali kontrolnu utakmicu, protivnik je dobro pokriven na svim pozicijama i neće nam biti lako da dođemo do uspeha", poručio je za kraj Miodrag Milenković.

 

PRVA LIGA SRBIJE - 15. KOLO:

Nedelja

TSK - Budućnost 4:1 (2:0)
/Galić 19, Babić 39, Silađi 67, Milićević 78 - Dobrijević 70/

Bečej - Bežanija 1:2 (1:0)

Javor - Inđija 1:0 (0:0)
/Kolaković 52/

Sloboda - Borac 2:1 (2:0)
/Ilić 2, Rajković 30 - Perić 70/

Teleoptik - Radnički 1923 0:0

Trajal - Novi Pazar 1:0 (0:0)
/Radmanovac 81/ 

Ponedeljak

13.30: (2,00)  Žarkovo (3,20)   Sinđelić (3,70) 
18.00:  (2,25) Metalac  (3,00)  Zlatibor (3,30) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock / Star sport


tagovi

Srđa KneževićMiloš BogunovićRoberts Omegasportsko klađenjeSrbija 2ŽarkovoSinđelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara