Komentari na vest

Završen najveći posao u Italiji ovog leta! Bajern sad u ozbiljnom cajtnotu

Luka Ignjatovic

pre 9 meseci

Inter je top kompletan roster jak i perspektivan,takodje svaki igrač ima top zamjenu tako da idemo do 2 zvjezdice na dresu....Forza Inter
I

Internazionale

pre 9 meseci

Lakaka...hahahahaha
K

Ko deca ste

pre 9 meseci

Da je kojim slucajem Mbape dosao u milan ovi iz intera i juvea bi mu nasli manu, isto tako i obrnut slucaj, tipa nedisciplonovan je, bolje sto ga ovi drugi i treci nisu doveli, puno para, moze se 3-4 dobra igraca za te pare i slicno, kakve paljevine, neverovatno.
N

Nikica

pre 9 meseci

Odlican posao mojih roso nera.Inter je vec sada sampion Italije 80% to vam ja kazem na osnovu analize i procene kvaliteta igrackog kadra.Forzzaaa neraaa azuriiii
V

Vremena se mijenjaju

pre 9 meseci

Da mi je neko rekao 2003. godine da će dolazak odbrambenog igrača iz Bajerna u Inter biti najveći transfer ljeta 2023,ja bih mu rekao da više pije vodu i sokove,bar ujutro.Nije to neki strašan vremenski period,začas prođe.U tim vremenima je samo ekstra klasa išla u top klubove Serije A,Barselonu i Real Madrid,ostalima šta ostane.
g

gist

pre 9 meseci

Ovo je to pravo pojacanje koje se cekalo, darmian igra solidno ali on nije stoper, ovaj mladi nemac je neko trece resenje, pavar desno, bastoni levo, u centru acerbi ili de fraj, to bas i nije bog zna sta, ali i ako su u godinama nekako ce vec da iznesu sezonu, vec na jesen ili sledece god. taj mladi iz atalante u centru i time je odbrana, a ona jeste stub tima resena za duzi period, ovo je jos jedan sjajan, neverovatan posao marote i auzulia, sta ti ljudi rade bez ikakvih ulaganja, to je za udzbenike, ostaje jos da se za duzi rok nadje golman, ovaj zomer bas i ne uliva veliko poverenje, mozda bi ovaj iz sampdorie moga prijatno da iznenadi, imali smo onanu ali kako je moralo od neceg da se zaradi, to je bilo naj bezbolnije
I

Inter

pre 9 meseci

U vreme kada svaka susa vreti 30-40m za Italijane je ovo najveci transfer ovog leta. Ovo je pokazatelj u kakvom je problemu italijanski fudbal. To traje godinama i svake godine sve je gore, ali bas i ne vidim da Italijani rade nesto da to promene. Pogotovo sto je ovaj transfer realizovao Inter koji je u teskim finansijskim problemima. Izgleda da je Inter jedini tim koji mora da proda igrace da bi preziveo posle Skudeta (Hakimi, Lukaku...), posle rekordnih prihoda i nakon sto su postalu viceprvaci Evrope oni moraju da prodaju (Onanu Brozovica...). Dobrodosao Pavar, za razliku od prethodnih godina kada je Inter imao samo jednog stopera na klupi (nekad Ranokija, pa onda De Fraj), sada svaki stoper ima svoju zamenu. Pavar u najboljim godinama, Bastoni mlad, a vec itekako zreo, vremenom ce se morati poraditi na igracu u sredinu odbrane.
g

gist

pre 9 meseci

Valjda su pikirali tog Skalvinija iz atalante, samo to ide malo teze atalanta ga bas visoko ceni, morace i golman da se trazi, ako aduar ne pocne da brani, kazu da je bio jedan od vecih talenata i sasvim solidan pre te povrede
I

Inter

pre 9 meseci

Gist@ Skalvini je bio projektovani za ovu godinu, ali Atalanta trazi valjda oko 50m, to ce tesko Inter isplatiti, cak mislim i nemoguce. Ali njegovim dolaskom imali bi sjajnu odbranu za narednih nekoliko godina.
L

Lukaku99

pre 9 meseci

Dal ce igrati Lukaku protiv Milana sad za vikend zna li se moze li
I

Inter

pre 9 meseci

Zasto ne bi mogao, on mora biti prijavljen do kraja prelaznog roka, a mec je dan posle.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Nije dan posle nego poslednjeg dana prelaznog roka.
B

Basketaner

pre 9 meseci

Neka Bajern dovede Mankilja, Cembersa ili Aspilikuetu.
a

atleti

pre 9 meseci

aspilikueta je presao tek u atletiko, tako da on ne moze
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Svi nesto kritokujete ovaj transfer ! Nije mi jasno ali pomiricu se sa vasim pilecim mo...m ! Najbolje transfere je uradio Inter imaju opasnu ekipu . Bilo bi strasno cudo da ne osvoje Italiju ali sezona je predugacka . Ovo je odlican posao Intera . A za Bajern sam vec rekao oni su u rasulu od 2019 i nikad vise nece biti one ekipe koja je urnisavala timove zapamtite to , Nagelsamn im se obio u glavu da je ostao imali bi trofej LS ove sezone . Srecno !
E

Erector

pre 9 meseci

Kritikuju samo navijači Milana jer im je nepodnošljivo da Inter za relativno male pare dovede provjerenog igrača, svjetskog prvaka i osvajača LŠ. Minusi sve govore.
z

zanimljivo

pre 9 meseci

Stvarno koliko je upadljivo da uvek na ovom sajtu vidim precizno izracunat novcani paket plata+transfer za inter. A za milan uvek tekst da su jeftino prosli koliko god da plate. Ali nema veze, bice opet lagana setnja ako se sretnu u LS. Prosle god bilo cudo sto je bilo samo 3:0 ukupno
G

Gost0007

pre 9 meseci

Jel moze jedna vest da bude a da se vi ne zalite reakciji ili da ne pomenete Milan? Jel moguce da imate toliki kompleks od Milana, razumem veci klub ali daj malo oladite.

Pjanić sa tri žutaa

pre 9 meseci

A nije to nista, kad prodaju igraca, uracunaju gubitak i koliko je trave izgazio za sezonu. Dva cela teksta o Korei su napisali a jedan kad je Inter osvojio skudeto.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Imali ste i vi mnogo srece sto Leao nije igrao u prvom mecu.
B

Bora konj

pre 9 meseci

Marota je vec spreman da pozajmi Kejna u januaru ;-}
d

dx

pre 9 meseci

odlican potez intera,nebulozan bajerna
L

Logitech

pre 9 meseci

Kad dobijes dobru ponudu, to se ne odbija. Bajern se istrosio kupovinom Kejna, sad mora da popuni rupu u kasi. Dali 100 miliona za Kejna, umesto za te pare da dovedu Mitra.
r

racunica

pre 9 meseci

Pa on nije hteo produzi ugovor ovi nece da ga izgube za dz. Prosta racunica.
g

gost1111

pre 9 meseci

Bolje reći,dobar posao Intera a loš Pavara.Bajern hteo da ga zadrzi,imao skoro pa zagarantovano mesto u postavi i on ode u Inter.
S

Sa Pavarom je skudeto zakljucan. Odlican potp

pre 9 meseci

Sa Pavarom je titula zakljucana, odlican potpis. U najboljim je godinama, desni stoper i ponekad da uskoci na beka.
n

nisam ekspert

pre 9 meseci

Po meni nepotrebno trosenje novca. Ja ne vidim da je problem interu u odbrani bio. Mislim super pojacanje za ok novce ali interu ne fali igraca on vec ima solidnu ekipu. Ja iskreno u interu osim trenera nebi nista menjao sad. Napad bez dzeka i lukakua je izgubio tu cvrstinu i definitivno je slabiji ali ne bas previse. Po meni gubitak brozovica je bolniji jer je covek bio strasan. Ali sve to nije bas toliko znacajno. Po meni ovo je neko u interu lecio komplekse kad je kupio ovog igraca.
i

iskren

pre 9 meseci

A inter vec ima 3 desna stopera i bas mu je trebao levi stoper

Lalincanin_Nislija

pre 9 meseci

svidja se on nama Interistima. Uradili smo Bajernu isto kao i neko nama za Skrinjara. Ma idemo po Skudeto. Veruj mu klubu, u sklopu mogucnosti najbolja resenja, ovo je tresnjica na torti drugari, verujmo u klub.
d

dejanbgd

pre 9 meseci

Samo sto je Skrinjar otišao za džabe a vi ste platili Pavara 32 miliona

Lalincanin_Nislija

pre 9 meseci

@dejabnbgd, da ali i Sveci su trazili Milana proslog leta, a mi nismo hteli pare jer smo hteli da ga zadrzimo, ali je on odlucio da ode. To je razlika koju sm napomenuo.
F

FC HOLIVUD

pre 9 meseci

BAJERN IMA KRATER NA KLUPI POD IMENOM TOMAS TUHEL.TREBAĆE IM DECENIJA DA SE OPORAVE,LIK JE OD RAZVODA BRAKA POGUBIO KONCE.ŠTA JE FALILO NAGELSMANU?
S

Srbija 1999

pre 9 meseci

Sve ispravno receno.
G

Gost83

pre 9 meseci

Prodali Pavara a za zamenu hoce da dovedu Dajera 😂😂😂. Ovaj Tuhel jede neke lude gljive garant. Ako nista drugo, konacno cemo videti nekog drugog na tronu Bundeslige 👍🏻
M

MSM

pre 9 meseci

Ajme kakav panj.i još za 30 milja.bravo.putuj samo
1

101

pre 9 meseci

I to jos u zadnjoj godini ugovora. Dogodine bi bio sloboda igrac,besplatan. E, a Man U su trazili 45 mE. I nasli musteriju u Interu.
Z

Zbaj

pre 9 meseci

Samo neznalica moze reci za Pavarda da je los igrac...
Z

Zoi

pre 9 meseci

Da, da...Inter musterija jer je kupio takvog igraca za 30 miliona. 27 godina, a ima titulu SP, LS, trofeja punu sobu...ali eto tvoj Junajted nije musterija i to sto su platili Megvajera i Bisaku 150 miliona nikom nista 🤣🤣🤣
E

Erector

pre 9 meseci

haha počele su ćega drhtati pa se iz očaja nabijaju minusi. Vjerovatno navijači milana, puknite od muke hehe Inače, ovo je bolji posao za Bajern, zadnja godina ugovora i izvukli skoro sve pare od transfera. Zanimljivo je da kod Interovih transfera se obavezno izračuna kompletna plata i doda u transfer da bi to izgledalo kao bacanje para, kao da drugi ne plaćaju igrače, al i na to smo navikli. Amala

Enzo bg

pre 9 meseci

Hahahahaha jeste evo svi u redakciji Mocart sporta gledaju kako da dignu cenu mocnom Pavaru
P

Plavac lon.

pre 9 meseci

E moj celziju, umesto da ste doveli pavara, decko napunio 27, prvak sveta, evrope sa bayernom, pun iskustva, odlican tehnicki… dolazi za smesne pare u danasnjem fudbalu, ono dovedu disasia i badijasila i obojicu plate vise, pa ta uprava celzija grama mozga u glavi nema.
S

Saturn

pre 9 meseci

Mancester ajunajtedu , Celziju , Liv , Arsenalu , bi dosao kao budali samar al dace oni 100 miliona na engleza precenjenog nekog
j

je_suis_ronaldo

pre 9 meseci

bravo tata Marotta, dominiramo ove sezone...top igrac :) na godinu po Scalvinija i imamo renoviranu mladu obranu :)

Lalincanin_Nislija

pre 9 meseci

idemo niiiiiis
r

roni

pre 9 meseci

bezi bre kakvo crno pojacanje,resili ga se realno.u najboljim godinama u jednom od najvecih klubova nije uspeo sebi da nabudzi cenu,ide za iste pare za koje je dosao.
G

Gostirista

pre 9 meseci

E moj neznavaoce, Pavaru istice ugovor iduceg leta, zato je ova cena, jer bi otisao za dz... A inace vredi 45, 50 miliona realno. Danas svako prati fudbal i lupeta po sajtovima.
R

Roby Baggio99

pre 9 meseci

Bravo INTER
N

Nerealez

pre 9 meseci

Ima li veceg budalu od Tuhela. Bajern ako stvarno dovodi Dajera umesto Pavarda, onda pisi propalo. Posle Megvajera nema goreg stopera od Dajera.
S

Saturn

pre 9 meseci

Dovodi ga zbog Kejna a moze da pokrije i poziciju zadnjeg veznog
U

Uli Henes

pre 9 meseci

Dajer želi samo u Bajern