Završna faza ukrcavanja u Mozzartov avion za Katar: Bez plana do vrtoglavog dobitka i putovanja iz snova

Vreme čitanja: 3min | uto. 25.10.22. | 14:18

Osam pogodaka donelo dvostruko slavlje u Beogradu

Mozzartova nagradna igra “Pogodi najveću kvotu i osvoji mesto u avionu za Katar” ušla je u foto-finiš. Druga etapa takmičenja završava se poslednjeg dana meseca oktobra, mesta na letu za Dohu i karata za utakmicu Brazil - Srbija na velelepnom Lusail stadionu je sve manje, a razlog za dvostruko slavlje ima Bojan Vekić iz Beograda.  

Specijalnost su mu golovi, zahvaljujući njima uspeo je da osam pogodaka zaokruži kvotu 12.774,94 i pretoči u dobitak od 766.496,65 dinara! Namirisao je golove u egzotičnim ligama i rezervisao je jedno od 122 mesta u avionu i prisustvovaće premijeri Orlova na svetskoj smotri.

Izabrane vesti

Beograđaninu su golovi u Vijetnamu, Mjanmaru i nižim ligama Rusije ulepšali dan.

“Sa dobicima imam iskustvo od ranije, dugo igram kladionicu. Ali, da ću biti dobitnik puta u Katar, to mi nije bilo ni na kraj pameti! Neopisiva sreća kada se spoje te dve stvari, baš sam se obradovao. Ulepšan mi je dan. Moram biti iskren, ipak, malo više zbog dobitka, jer je dobitak ogroman”, nije skrivao uzbuđenje Bojan Vekić nakon što je saznao da je dobitnik Mozzartove nagradne igre.  

Dobitničku formulu nema, ali često dobija. Za novi je saznao na poslu... 

“Nikakav plan nisam imao, nikad ga ni nemam. Igram kako mi šta dođe, a sad je to bilo svašta. Vijetnam, Mjanmar, niže lige Rusije. Gađao sam golove, bio na poslu dok su se utakmice igrale i u jednom trenutku ušao da vidim kako mi je prošao tiket... Brdo golova. Sve se zelenelo, znao sam da sam dobio, iako nije bilo proknjiženo. Eto, sad sam igrao na golove i isplatilo mi se. Sledeći put ko zna šta ću odigrati i kada će dobitak biti ovoliki”. 

Kao i većini putnika u Mozzartovom avionu i Bojanu će ovo biti prvi put da prati utakmicu Orlova na ovako velikom takmičenju. 

“Nisam gađao najveću kvotu, iako sam znao da ta akcija postoji na Mozzartu i da se dele karte za Katar. Kada je tiket prošao, pomislio sam da bih možda mogao ja biti baš taj. Ispostavilo se da jesam i sada ću prvi put biti na Mundijalu. Nikada do sada nisam bio na velikim takmičenjima, treba i to doživeti, jedva čekam da avio za Katar poleti i da bodrim Srbiju protiv Brazila”, zaključio je jedan od 122 putnika za Svetsko prvenstvo.  

Podsetimo, u Mozzartovom avionu za Katar ostalo je još osam mesta. Posle dosta vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART avionu ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

Budi deo spektakla. Pogodi najveću kvotu i pridruži nam se u MOZZART avionu.




tagovi

Mozzartpogodi najveću kvotuKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara