Zdjelar: Bolji smo; Urošević: Ovo je maksimum

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.18. | 22:33

Crno-beli očekivano utučeni posle eliminacije iz Lige Evrope...

Najzvučnije pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku - Saša Zdjelar, porazom je debitovao u crno-belim dresu u zvaničnim utakmicama. To mu je, sudeći prema izjavama posle utakmice, jako teško palo...
"Razočaran sam... Mislim da smo u prvih 20 minuta kontrolisali sve, a onda u jednom trenutku pad. Ne znam iz kog razloga. Pustili smo protivnika da drži loptu i da igra. Mnogo sam razočaran, mislim da smo mogli mnogo više. I milim da smo bolja ekipa. Jeftino smo primili golove. Sada, iz ovog ugla, velika je šteta što u Beogradu nismo iskoristili još neke šanse... Ne, ne mogu da kažem da su bolji, prošli su nas na naše greške. Nisu stvorili neke šanse", ne može da prežali Zdjelar večerašnji poraz. 

Slobodan Urošević ne spori da je ekipa dala sve od sebe i da sa te strane igračima nema šta da se zameri...
"Evropa, težak svaki meč... Borili smo se koliko smo mogli, dali sve od sebe. Ovo je maksimum. Jednostavno je, nismo uspeli da damo gol na početku i posle smo ga primili. Ovaj drugi je pao kad smo svi krenuli napred. Nismo mogli odmah na sve ili ništa. Videli ste, jedna greška i odmah kontra, polukontra. Mislim da smo odigrali loš meč, ali detalji su odlučili", podvukao je levi bek crno-belih.

Izabrane vesti

Foto: Action images


tagovi

Saša ZdjelarSlobodan Urošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara