Zdjelar: Da smo ovako ranije igrali...

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.19. | 10:12

Crno-beli kasno upalili motore

Tri laka komada u mrežu rivala. Mogli su da uživaju navijači Partizana posle dužeg vremena, ali samo gledajući meč preko tv ekrana, jer je Humska bila zaključana zbog kazne. Partizan je bez podrške uživo razbio Čukarički (3:0) i sačuvao treće mesto na tabeli.

Posle dva meseca crno-beli su dobili lako jednu prvenstvenu utakmicu, a strelac trećeg gola Saša Zdjelar, kojem je to prvi pogodak u sezoni, žali što ekipa nije i ranije tako igrala.
"Da smo ovako igrali ranije, kao protiv Čukaričkog, sigurno je da bismo imali više bodova na kontu. Sad šta je, tu je, igraćemo maksimalmno do kraja", kaže Zdjelar.

Izabrane vesti

Posrećilo se i njemu da tri minuta pre kraja, na asistenciju Saše Ilića, pogodi mrežu Brđana.
"Nije lako istog rivala pobediti dva puta u deset dana. Lično, dugo nisam postigao gol, imao sam samo asistencije, tako da mi ovaj pogodak baš znači".

Ako u subotu uveče nije bilo gledalaca u Humskoj, nadaju se u Partizanu da će u sredu protiv Radničkog navijači napuniti tribine, jer još na tom frontu, u Kupu Srbije, Parni valjak može do trofeja.
"Svi znaju da nam je Kup mnogo važan i da ćemo u toj utakmici dati sve što možemo da budemo bolji nego do sada. Radnički će igrati isto kao i ranije: zatvoreno, čekaće šanse da napravi kontru iz oduzete lopte. Nadamo se da će navijači doći da nas podrže, jer će nam biti lakše da zajedno ostvarimo cilj, a to je pobeda i osvajanje trofeja u Kupu", poručio je Saša Zdjelar.

Foto: Star Sport


tagovi

Saša Zdjelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara