Saša Zdjelar
Saša Zdjelar

Zdjelar: Nije lako kad pogledaš tabelu

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.19. | 13:23

“Ali mi se pitamo”, ističe Partizanov vezista

Uz rezervistu Sašu Ilića bio je verovatno najbolji u crno-belom timu. Ali džaba sve Saši Zdjelaru kad je njegov Partizan pretrpeo poraz u 160. večitom derbiju i ugrozio čak i izlazak na evropsku scenu što bi bila ozbiljna sramota za velikana iz Humske.

Međutim, Zdjelar je uveren da će crno-beli na kraju izboriti plasman na međunarodnu scenu, iako je poraz u derbiju ostavio gorak ukus u ustima.
Utakmica koja je do sredine drugog poluvremena bila na našoj strani kada su se desile neke stvari koje u narednom periodu ne smemo da dozvolimo, a to je pad koncentracije”, ne beži Zdjelar od činjenica.

Izabrane vesti

Samo što će na crno-beloj strani Topčiderskog brda brzo morati da ih uskladište negde gde ih neće ometati u finišu sezone. Dan kasnije trening oporavka i već je svima u glavi sreda i prvenstveni suda sa ekipom Mladosti, direktnim rivalom u borbi za Evropu.
Što se daljeg mini ciklusa tiče za sve se mi pitamo, iako naravno nije lak pogled na trenutno stanje na tabeli. Čekaju nas sada otvorene utakmice koje moramo sve do kraja da dobijemo kako ne bismo strepili za Evropu i to je jedini pravi put za sve”, decidiran je Zdjelar.

(FOT: Star Sport)


tagovi

160. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara