""
""

Ze Markos je stigao - potpisuje za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.17. | 08:31

Štoper Atletiko Paranensea doputovao u Beograd na završni dogovor sa crveno-belima

Jedan u prvom timu, jedan planiran da bude u opmladincima, a još jedan Brazilac nalazi se na pragu Crvene zvezde. Posle dolaska veziste Rikardinja i zimskog angažovanja desnog beka Viveirosa, klub sa beogradske Marakane na dobrom je putu da angažuje i njihovog sunarodnika - Žoze Markosa Alvesa Luisa!

U pitanju je štoper mladog tima Atletiko Paranensea, prema informacijama Večernjih novosti već je doptuvao u Beograd u društvu menadžera i očekuje se da uskoro potpiše višegodišnju saradnju sa Zvezdom.

Izabrane vesti

Ovog fudbalera u otadžbini skraćeno zovu Ze Markos i vez obzira što je mlad (rođen 1. februara 1998. godine) već ima iskustvo igranja bitnih utakmica. Na primer, pre dve godine je bio kapiten omladinske selekcije Brazila na Mundijalu za igrače do 17 godina, u Čileu, ali je Selekao eliminisan u četvrtfinalu.

Velika prednost Ze Markosa (188 centimetara, 74 kilograma) je što je levi štoper, odnosno igra na poziciji koja se u svetu fudbala smatra deficitarnom. Odgovorni sa Marakane, pak, ne planiraju ga odmah za prvi tim, već da ga kroz igre za drugopozivce postepeno pripremaju za ulazak u najboljih 11.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara