Zemun pao u Kragujevcu u 94. minutu

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.10.20. | 15:30

Radnički u debeloj nadoknadi do pobede

Pobeda nad Kabelom u prošlom kolu, a danas za dlaku ispušten bod u Kragujevcu. Lako bi bilo Zemunu kad bi mogao da igra samo protiv najjačih...

Definitivno su se zeleno-plavi probudili, odigrali su dobru utakmicu protiv Radničkog na Čika Dači, ali nisu imali tu mrvu sreće, pa su primljenim golom u 94. minutu ostali i bez boda - 2:1.  Imali su i vođstvo Zemunci od 10. minuta, držali su ga dugo, branili se dobro, ali nisu izgurali do kraja, kao protiv Kabela. Deset minuta pre kraja Radnički je postigao gol za izjednačenje, a onda u četvrtom minutu nadokande došao do desete pobede u 12 odigranih kola.

Izabrane vesti

Kabel je definitivno u ozbiljnoj krizi. Tim iz Novog Sada je najpre izgubio kod kuće od Borca, pa na strani od Zemuna, a danas je dodao treći uzastopni meč bez pobede, pošto na svom stadionu nije uspeo da savlada Loznicu – 0:0.

Srećna je okolnost za Kabel što njegovi najbliži konkurenti takođe ne blistaju, pa Novosađani i dalje imaju sasvim solidnu prednost na drugom mestu u odnosu na rivale.

Kolubara, recimo, nije iskoristila ta tri kiksa Kabela da mu se značajnije primakne, jer je i ona vezana tri utakmice bez pobede – spojila je tri remija. Treći je bio danas u Pirotu – 1:1.

PRVA LIGA SRBIJE – 12. KOLO

Subota

Sloga - Železničar 1:1 (0:0)

Radnički SM - Jagodina 1:1 (1:0)

Nedelja

Dinamo Vranje – Dubočica  1:2 (0:1)

Kabel – Loznica  0:0

Radnički 1923 – Zemun  2:1 (0:1)

Radnički Pirot – Kolubara  1:1 (0:1)

Žarkovo – Borac  1:0 (0:0)

Ponedeljak

13.30: Grafičar - Budućnost Dobanovci

13.30: IMT - Trajal

***kvote su podložne promenama



tagovi

KabelKolubara LazarevacPrva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara