""
""

Žestoke optužbe za Slavoljuba Muslina: Ruski fudbaler tvrdi da je Srbin uzimao 20 odsto od plata igrača

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.16. | 14:11

“Dovodio je fudbalere u saradnji sa svojim menadžerima, a onda uzimao pare od njihovih ugovora”, tvrdi Oleg Samsonov

Srpski stručlnjak Slavoljub Muslin se našao u žiži skandala koji potresa ruski fudbal. Bivši trener Krasnodara je optužen da je uzimao novac od igrača u saradnji sa menadžerima koje je poznavao.

Izabrane vesti

Muslin je u Krasnodaru proveo tri sezone, a optužba je stigla od bivšeg Krasnodarovog prvotimca Aleksa Samsonova koji je član Krasnodara bio od 2011. do 2014. godine. Samsonov trvdi da je sve počelo u maju 2012. godine kada je pravljen spisak putnika za odlazak na pripreme. Iako je u prethodnoj sezoni bio standardan, Muslin ga je izbrisao iz prvog tima.
“Rekao mi je ne idem na pripreme i da sam stavljen na transfer listu. Bio sam šokiran, ali mi je rečeno da klub nema ništa sa tim i da je to odluka trenera Muslina. Otišao sam u njegovu sobu i pitao ga u čemu je problem. Rekao mi je da nema problema sa mnom, ali da me ne vidi u timu i da na moju poziciju dovodi igrača iz Lokomotive. Doveo je tog igrača iz Lokomotive u saradnji sa svojim menadžerom. Kasnije su mi još neki igrači rekli da je to Muslinov sistem. Dovede igrača preko svojih menadžera, ubaci mu premije za broj odigranih mečeva u ugovor, a onda uzme taj novac. Ili uzme 20 odsto od plate. Svi su znali za to, brojni igrači su mi potvrdili”, rekao je Samsonov, a njegove izajve su naišle na veliki odjek u Rusiji.  


tagovi

Slavoljub MuslinRusijaPremijer ligaOleg SamsonovKrasnodarEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara