Zidan poručio Bejlu: Možeš da ideš već sutra, bolje bi ti bilo

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 08:54

Francuz na udaru kritika javnosti zbog nepoštovanja Velšanina i svega što je uradio za Real

Juče jedno, danas drugo. 

Okolnosti u fudbalu menjaju se rapidno i gotovo da više ne možete da uhvatite nit jer je sve postalo igra nerava i pravo taktiziranje. Koliko juče, uoči meča protiv Bajerna, Zinedin Zidan je u pomirljivom tonu govorio o Geretu Bejlu i tome da je Velšanin pod ugovorom i da je igrač Reala, a na konferenciji za štampu posle ubedljivog poraza od nemačkog šampiona bio je vrlo direktan - Bejl može da ide!

Izabrane vesti

Da se nešto sprema oko 101.000.000 evra plaćenog Velšanina bilo je jasno svima kada je Zidan odlučio da ga ostavi izvan sastava za meč sa Bajernom. A onda je Zidan na konferenciji samo potvrdio ono što se negde i slutilo...
“Bejl je bio izvan sastava zbog toga što radi na tome da ode“, izjavio je Zidan, a kada su ga novinari pitali koji je rok za Bejlov odlazak odgovorio je vrlo surovo:
“Ako bi mogao da ode već sutra, bilo bi bolje“.

Bajern nadigrao Real, Luka Jović nezapažen na debiju (VIDEO)

S ovim odgovorom Zidan je jasno stavio do znanja svima da mu Bejl nije u mislima i da bi rado što pre video leđa. Međutim, njegovi komentari na račun Velšanina naišli su na osudu dela javnosti zbog nepoštovanja svega što je brzanjac s Ostrva uradio za sve ove godine u Madridu. Zidan tvrdi da nema ništa protiv Bejla.
“Nije ništa lično, stvarno nemam ništa protiv momka. Ali, ja sam taj koji donosi odluke i verujem da je došlo vreme da se neke stvari promene. Najbolje bi bilo za sve kada bismo se rastali. Sve je na meni i njemu, jer znamo situaciju“.

U ovom trenutku jedino se Mančester junajted pominje kao moguća destinacija za Gereta Bejla. Bilo je priče i o Pari Sen Žermenu kao eventualnoj opciji, ali u Parizu sve zavisi od toga šta će se dogoditi sa Nejmarom. Real će gledati da izvuče devetocifrenu sumu novca za Velšanina, mada je realnost takva da bi zbog slabih igara od Zidanovog povratka i čestih povreda izgubio na vrednosti. Bajern je navodno takođe bio u igri, a nemački šampion je brzo demantovao ove glasine, mada to u ovom trenutku ništa ne mora da znači. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara